Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот S_Milenska » 14 Сеп 2015, 09:21

Темата за осигуровките е безкрайна, там не само, че понякога е въпрос на личен избор, но и в много случаи няма смисъл от тези осигуровки, освен за рутинните прегледи.
Аватар
S_Milenska

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Doktoricata » 14 Сеп 2015, 11:01

S_Milenska написа:Темата за осигуровките е безкрайна, там не само, че понякога е въпрос на личен избор, но и в много случаи няма смисъл от тези осигуровки, освен за рутинните прегледи.

Така е, когато ми трябва специалист, директно отивам на частен преглед, както е писала и qwerryyy, отношението, вниманието, бих добавила и условията нямат база за сравнение...
Doktoricata

Мнениеот Kaya » 14 Сеп 2015, 12:27

Не знам как плащат по здравна каса, имам предвид не е ли равен прегледа, може би минава през някаква система, може би се дължат осигуровки, или от НЗОК плащат по-малко пари, нямам идея каква може да е причината да се разминава толкова отношението.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот annamaria » 14 Сеп 2015, 13:14

Malina написа:
Snejna написа:Каляшева и сега печели добре, ако се завърти и целия Брадър ще стане много популярна докторица! :lol:

Не знам обаче какъв срам ги гони всички в Биг Брадър, аз също не го гледам, но ето няма как да не останеш информиранз а случващото се там.

eee, то като ти набиват в главата постоянно какво се случва как да не останеш информиран.но може би за подобни формата трбява преди това да ги питат какво е нивото на здравната им култура.
annamaria

Мнениеот Kremiliya » 14 Сеп 2015, 13:42

annamaria написа:
Malina написа:
Snejna написа:Каляшева и сега печели добре, ако се завърти и целия Брадър ще стане много популярна докторица! :lol:

Не знам обаче какъв срам ги гони всички в Биг Брадър, аз също не го гледам, но ето няма как да не останеш информиранз а случващото се там.

eee, то като ти набиват в главата постоянно какво се случва как да не останеш информиран.но може би за подобни формата трбява преди това да ги питат какво е нивото на здравната им култура.

Явно не са очаквали да тръгнат подобен тип заболявания, странно не минават ли задължителни прегледи, или може би се очаква, че това е под нивото им.. :roll:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот annamaria » 14 Сеп 2015, 14:05

да, въпросът е спорен. наистина можем много да спорим по този въпрос. друго си е на частно и като отношение и като компетентност.като бързина, като качество и т н. но недай си боже да трябва да влезнеш в някоя болница пак трябва да си платиш осигуровките.
annamaria

Мнениеот borkova » 14 Сеп 2015, 14:36

Doktoricata написа:Така е, и двете страни имат своите аргументи, ща не ща си плащам осигуровките, но когато ходя на лекар предпочитам да не вися пред личната за направление, а директно си отивам на частен преглед. Като си направя равносметка даже ми излиза по-евтино.

Защо да излиза по-евтино като реално си плащаш двойно? :roll:
borkova

Мнениеот Pipilota » 14 Сеп 2015, 14:37

annamaria написа:да, въпросът е спорен. наистина можем много да спорим по този въпрос. друго си е на частно и като отношение и като компетентност.като бързина, като качество и т н. но недай си боже да трябва да влезнеш в някоя болница пак трябва да си платиш осигуровките.

И пак се налагат плащания под масата, плащания на необходими консумативи... :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lisica » 14 Сеп 2015, 15:54

Kremiliya написа:Явно не са очаквали да тръгнат подобен тип заболявания, странно не минават ли задължителни прегледи, или може би се очаква, че това е под нивото им.. :roll:

СЪс сигурност никой не е очаквал някой випър да си е занемарил здравето.
Аватар
Lisica

Мнениеот Bambaa » 14 Сеп 2015, 16:06

Pipilota написа:
annamaria написа:да, въпросът е спорен. наистина можем много да спорим по този въпрос. друго си е на частно и като отношение и като компетентност.като бързина, като качество и т н. но недай си боже да трябва да влезнеш в някоя болница пак трябва да си платиш осигуровките.

И пак се налагат плащания под масата, плащания на необходими консумативи... :roll:

Да, това е безумното в системата ни, но пък не може да кажем, че ние нямаме вина, за да стоят така нещата :(
Аватар
Bambaa

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология