14 Сеп 2015, 09:21
14 Сеп 2015, 11:01
S_Milenska написа:Темата за осигуровките е безкрайна, там не само, че понякога е въпрос на личен избор, но и в много случаи няма смисъл от тези осигуровки, освен за рутинните прегледи.
14 Сеп 2015, 12:27
14 Сеп 2015, 13:14
Malina написа:Snejna написа:Каляшева и сега печели добре, ако се завърти и целия Брадър ще стане много популярна докторица!
Не знам обаче какъв срам ги гони всички в Биг Брадър, аз също не го гледам, но ето няма как да не останеш информиранз а случващото се там.
14 Сеп 2015, 13:42
annamaria написа:Malina написа:Snejna написа:Каляшева и сега печели добре, ако се завърти и целия Брадър ще стане много популярна докторица!
Не знам обаче какъв срам ги гони всички в Биг Брадър, аз също не го гледам, но ето няма как да не останеш информиранз а случващото се там.
eee, то като ти набиват в главата постоянно какво се случва как да не останеш информиран.но може би за подобни формата трбява преди това да ги питат какво е нивото на здравната им култура.
14 Сеп 2015, 14:05
14 Сеп 2015, 14:36
Doktoricata написа:Така е, и двете страни имат своите аргументи, ща не ща си плащам осигуровките, но когато ходя на лекар предпочитам да не вися пред личната за направление, а директно си отивам на частен преглед. Като си направя равносметка даже ми излиза по-евтино.
14 Сеп 2015, 14:37
annamaria написа:да, въпросът е спорен. наистина можем много да спорим по този въпрос. друго си е на частно и като отношение и като компетентност.като бързина, като качество и т н. но недай си боже да трябва да влезнеш в някоя болница пак трябва да си платиш осигуровките.
14 Сеп 2015, 15:54
Kremiliya написа:Явно не са очаквали да тръгнат подобен тип заболявания, странно не минават ли задължителни прегледи, или може би се очаква, че това е под нивото им..
14 Сеп 2015, 16:06
Pipilota написа:annamaria написа:да, въпросът е спорен. наистина можем много да спорим по този въпрос. друго си е на частно и като отношение и като компетентност.като бързина, като качество и т н. но недай си боже да трябва да влезнеш в някоя болница пак трябва да си платиш осигуровките.
И пак се налагат плащания под масата, плащания на необходими консумативи...