Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
28 Ное 2014, 17:37
Трудно е за разбиране този ден от малки деца! Не е лесно да им обясниш, чак вече когато наближат поне 10г. да са наясно малко с историята и то не само да я знаят на изуст, ами и да разбират какво се е случвало тогава вече ще имат мнение истинско и ще им е по-лесно да вникнат в смисъла на празника. Но на едно 5 годишно дете няма как да му обясниш истински, може да му разкажеш историйка, но за да се стигне до разбиране трябва доста време.
01 Дек 2014, 09:57
IVRO написа:Страхотен е малкия! БРАВО!Ако повечето родители наблягаха така на възпитанието, положението в България щеше да изглежда по друг начин.
100% щеше да е така

Хубаво е, че нали нашите родители са ни възпитали като стойностни хора, та сега цъфтим и връзваме
01 Дек 2014, 15:45
Хубаво е, но не само да се започне така, но и да се продължи. Убедена съм, че детето не знае много от това, което казва, какво всъщност означава, но родителите започват обещаващо, надяваме се, че ще има повече такива деца и на по-голяма възраст, когато ще правят подобни неща доста по-осъзнато и то пак зависи от родителите!
01 Дек 2014, 16:32
Това настина беше ужасна трагедия, още и още ми е мъчно като се сетя....
Наистина е крайно време да се научим, че от самите нас и нашите действия зависи живота на децата ни - собствените, защото утре всяко едно дете може да е на това място и никой не е застрахован!
01 Дек 2014, 17:32
Аз не разбирам колко големи деца трябва да разбират деня на народните будители? 3 годишните ли?
02 Дек 2014, 13:30
Много мила картинка, но истината е, че не е в наизустяването, а в душевността. Дори и някой да не рецитира такива тежки поеми, винаги може да има чувства към страната си и да се грижи за нея.
02 Дек 2014, 14:34
Аз имам две деца и планирам да имам и трето, но не ми е ясно, защо хората с едно дете да са направили грешка и да е едва ли не задължително да имат още деца?!? Всеки е свободен да прецени колко деца може да изгледа, раждането им не е никак трудно.
02 Дек 2014, 15:00
Не ни се получават сякаш нашите сериали, не знам защо така, и като сложим и че актьорите ни ги бива в театъра, но не и в киното става още по-зле.
03 Дек 2014, 10:26
Абе хубаво е, че рецитира детето, родителите му го учат добре, но се надявам като порасне да не се обърне в чалга културата на родолюбците.