Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
23 Мар 2015, 17:18
Мисля, че положението с циганите отдавна е излязло извън контрол, както и с възпитанието и отглеждането на децата! Точно заради това ми е все тая дали дете на 3 години или на 3 месеца ще пуши цигара, те са нечовеци! Не мисля, че има някакъв контрол върху тях, ако им се вземат децата, то те нарочно ще им тикат в ръцете алкохол и цигари, ако им се оставят, пак виждаме какво става, ако се санкционират със спиране на всякакъв вид помощи, то те ще пускат децата си да просят по улиците или да джебчийстват, както и до този момент, просто няма никаква оправия!
23 Мар 2015, 17:21
Отдавна появяването на циганче в някаква ситуация не кара хората да го съжаляват, защото те са сган, раждат и превръщат децата си съзнателно в измет. Разбира се всяко правило има изключение, но това не означава, че ние трябва да обръщаме специално внимание и пак да ги съжаляваме, отдавна не го заслужават.
24 Мар 2015, 16:27
За мен е супер нормално да се санкционират родителите, когато не се грижат правилно за децата си и ги оставят да ги гледат някакви странни хора.
24 Мар 2015, 17:44
Сега е истина, че има и твърде строги правила за децата, не им е позволено нищо да правят сами и т.н., но някакво немарливо и откачено отношение пък е смешно!
24 Мар 2015, 18:12
Според мен трябва да им отнемат родителските права без да мислят от какъв етнос са, защото вече е прекалено! Децата се отглеждат като животни и като едни "100 лева!"
31 Мар 2015, 17:14
За тях няма закони и нещо, което да ги трогне, единствено детските, ако спрат детските, ще спрат и да раждат, ще спрат и лошите грижи, е, не е много сигурно за тях, възможно е единствено да се озлобят още повече към българите и да станем наистина на "кайма"
31 Мар 2015, 17:17
MGB написа:За тях няма закони и нещо, което да ги трогне, единствено детските, ако спрат детските, ще спрат и да раждат, ще спрат и лошите грижи, е, не е много сигурно за тях, възможно е единствено да се озлобят още повече към българите и да станем наистина на "кайма"

То само това остава, но наистина те са толкова организирани и .. приобщени един към друг, че като нищо да пострадаме!
01 Апр 2015, 08:17
Наказанията трябва да са още преди да се родят децата, като не показваш, че можеш да го гледаш - няма да раждаш. Не да отглеждат мизерници за 100лв. на месец!
27 Апр 2015, 15:01
Аз имам 2 деца, щото така се получи ударно, не знам дали бихме се решили да имаме 2 деца в момента, ако трябваше да вземаме това решение.
27 Апр 2015, 15:08
Много ясно, че следват лишения, ако си позволите повече деца. Но ако ще става едното за сметка на другото, защо изобщо да се раждат много деца?