08 Дек 2015, 16:48
Така е, но всеки си знае. Някои хора не могат да си представят как биха се справили сами, но наистина е потискащо за всички.exotic написа:Ваня Стойчева написа:Имаме доста познати приятелски двойки, които още не са разведени, заради децата, а децата им са на по 15 години, ми не е много приятно за никой в семейството.
А колкото повече време минава и се свиква с мисълта, че е нещо нормално - толкова по-зле!
08 Дек 2015, 18:04
Ваня Стойчева написа:Така е, но всеки си знае. Някои хора не могат да си представят как биха се справили сами, но наистина е потискащо за всички.exotic написа:А колкото повече време минава и се свиква с мисълта, че е нещо нормално - толкова по-зле!
22 Дек 2015, 14:41
donni написа:Ваня Стойчева написа:Така е, но всеки си знае. Някои хора не могат да си представят как биха се справили сами, но наистина е потискащо за всички.exotic написа:А колкото повече време минава и се свиква с мисълта, че е нещо нормално - толкова по-зле!
Е, хайде сега, за някои е освобождаващо, особено за страната, която е поискала развода
22 Дек 2015, 17:30
Malina написа:donni написа:Ваня Стойчева написа:Така е, но всеки си знае. Някои хора не могат да си представят как биха се справили сами, но наистина е потискащо за всички.
Е, хайде сега, за някои е освобождаващо, особено за страната, която е поискала развода
Много често и за двете страни,мен ако питаш. Стигне ли се до развод, до и двете страни не са щастливи.
07 Яну 2016, 15:48
13 Яну 2016, 17:32
Snejna написа:Някои хора не могат да приемат да се разведат, дори и да живеят в истински кошмар, пак са съгласни, може би заради това, че така са научени, знам ли.
09 Фев 2016, 14:26
Kremiliya написа:Snejna написа:Някои хора не могат да приемат да се разведат, дори и да живеят в истински кошмар, пак са съгласни, може би заради това, че така са научени, знам ли.
Абсолютно е въпрос на държание и на възприятие на света. Това е истината.За хубаво или за лошо, то положението е такова. Но не бива да се държи човек на това положение и да страда, ама понякога има хора, които самите те не искат да бъдат "спасени".
09 Фев 2016, 16:50
09 Фев 2016, 22:28
Snejna написа:Някои хора не могат да приемат да се разведат, дори и да живеят в истински кошмар, пак са съгласни, може би заради това, че така са научени, знам ли.
11 Фев 2016, 13:08
tinkerbell написа:Snejna написа:Някои хора не могат да приемат да се разведат, дори и да живеят в истински кошмар, пак са съгласни, може би заради това, че така са научени, знам ли.
Някои хора наистина така са възпитани. Че брака трябва да се сключи преди определена възраст и че любов може да има в началото, но после е компромиси до дупка - и те точно това правят. Други пък може да са финансово зависими от съпруга и да не смеят да се разделят от страх, че сами няма да могат да се справят. Особено ако има деца, които трябва да са осигурени. Но според мен е факт, че много пъти разводът е по-добро решение и дава шанс за щастие с друг човек.