07 Авг 2015, 12:27
Gorica23 написа:Сутрин първи душ, прибирам се от работа и веднага в банята, после излизам да се видя с гаджето, приятели, като се прибера, преди лягане 3ти душ.
Изполавам натурални душ - гелове, сапуни и шампoани.
10 Авг 2015, 11:53
YoLindi написа:Gorica23 написа:Сутрин първи душ, прибирам се от работа и веднага в банята, после излизам да се видя с гаджето, приятели, като се прибера, преди лягане 3ти душ.
Ммм тука ме заинтригува с натуралните продукти, сподели...!
Относно темата като цяло, смятам, че е ок да се ползват продукти като Лактацид и подобни препарати, които те подсигуряват с една идея повече в сезона на инфекциите
10 Авг 2015, 12:35
10 Авг 2015, 13:00
Gorica23 написа:YoLindi написа:Gorica23 написа:Сутрин първи душ, прибирам се от работа и веднага в банята, после излизам да се видя с гаджето, приятели, като се прибера, преди лягане 3ти душ.
Ммм тука ме заинтригува с натуралните продукти, сподели...!
Относно темата като цяло, смятам, че е ок да се ползват продукти като Лактацид и подобни препарати, които те подсигуряват с една идея повече в сезона на инфекциите
Имам предвид, че за тялото използвам натурални гелове, иначе не прекалявам с интимния душ, правя го със смрадлика и понякога комбинирам и лайка.
20 Авг 2015, 10:34
20 Авг 2015, 11:07
annamaria написа:момичета, един съвет бих ви дала. интимната хигиена е изключително важна, но по-полека с интимните гелове. на мен ми се случи преди време нарушено PH от тях. да, приятно е когато ги използваме,защото се чувстваме свежи,но те са като нож с две остриета.на вас случвало ли ви е се подобно нещо?
27 Авг 2015, 10:36
28 Авг 2015, 17:33
15 Сеп 2015, 15:48
15 Сеп 2015, 16:10
rabotnata pchela написа:Зимата и лятото подхождам по един и същи начин, не се притеснявам от нищо по-различно защото е лято.