Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да разбера, че си купувам правилен размер презервативи?

05 Яну 2016, 15:54

dinkog написа:Може евентуално в някви по-специализирани магазини като секс шоп да питат за номера и подобни и да има избор, иначе и аз не съмс рещал.

За това не съм се сетил, обаче въпросът е номера какъв е - кое се мери? Дебелина или дължина? :roll:

06 Яну 2016, 10:49

Хм, нямам идея, кое ли е размера, предоплагам, че повече в дебелината ще се мери. :roll:

14 Яну 2016, 13:45

Презервативите на Спортекс имат размери отзад. Важна е ширината. Моя е широк 50мм, но 54мм са ми малки, а 56мм са ми точно по мярка.

15 Яну 2016, 12:10

noname написа:Презервативите на Спортекс имат размери отзад. Важна е ширината. Моя е широк 50мм, но 54мм са ми малки, а 56мм са ми точно по мярка.

Значи само с мерене става, а шублер ли използваш или как? :roll:

17 Яну 2016, 22:57

При мен не стана с мерене :grin: При мен стана с пробване, видях че тези които бях взел са ми малки и са 54мм, и реших да видя другите дали имат размери, видях че Light-a са 56мм и са най-големите, които намерих и ги взех. Пробрах ги - точно по мярка. Относно шублера, и с шублер става, но аз наложих линийка върху пениса ми и видях, че е точно 50мм. Явно съм късоглед, щото като си приближих линийката към очите и за пръв път разбрах с какво си има работа приятелката ми :D

18 Яну 2016, 13:41

noname написа:При мен не стана с мерене :grin: При мен стана с пробване, видях че тези които бях взел са ми малки и са 54мм, и реших да видя другите дали имат размери, видях че Light-a са 56мм и са най-големите, които намерих и ги взех. Пробрах ги - точно по мярка. Относно шублера, и с шублер става, но аз наложих линийка върху пениса ми и видях, че е точно 50мм. Явно съм късоглед, щото като си приближих линийката към очите и за пръв път разбрах с какво си има работа приятелката ми :D

Хахахах доста сериозно! Значи от там бил размера, а дължината няма много оглямо значение, а ти как мериш - обиколка или само отгоре?

19 Яну 2016, 02:57

Реално размерите си ги знам като любителска информация. Нито дължина, нито ширина ми помагат с тия милиметри на гърба на презервативите. Иначе си направих експеримент. Обиколката е равна на 2*π*r, r=2.5см и получих 15.7см. Премерих и учудващо беше точно толкова обиколката :grin:

19 Яну 2016, 10:04

noname написа:Реално размерите си ги знам като любителска информация. Нито дължина, нито ширина ми помагат с тия милиметри на гърба на презервативите. Иначе си направих експеримент. Обиколката е равна на 2*π*r, r=2.5см и получих 15.7см. Премерих и учудващо беше точно толкова обиколката :grin:

Погледнах аз на една линия тука, 15,7 см си е доста, определено не е малко! :shock:

19 Яну 2016, 10:49

Pipilota написа:
noname написа:Реално размерите си ги знам като любителска информация. Нито дължина, нито ширина ми помагат с тия милиметри на гърба на презервативите. Иначе си направих експеримент. Обиколката е равна на 2*π*r, r=2.5см и получих 15.7см. Премерих и учудващо беше точно толкова обиколката :grin:

Погледнах аз на една линия тука, 15,7 см си е доста, определено не е малко! :shock:

То не ми се и вижда много възможно или поне доста проблеми би трябвало да си имал досега с партньорки, а да не си забелязал... :eek: :shock:

19 Яну 2016, 11:15

Или можем само да завиждаме на партньорките хахахахахха
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 25