Ефектът на пеперудата

Re: Ефектът на пеперудата

Мнениеот diridorra » 30 Май 2012, 10:34

Най-логично е да избере Борис, но нали ние не търсим логика, а ефект :)
diridorra

Мнениеот Камелия » 30 Май 2012, 12:02

diridorra написа:Най-логично е да избере Борис, но нали ние не търсим логика, а ефект :)

Ефекта на пеперудата! Защо да е логично да избере Борис, все пак Симеон е приет от семейството и според мен е по-добрата партия за Вера.
Камелия

Мнениеот utro77 » 30 Май 2012, 14:37

Вера не е момиче, което ще си прави сметки за разни "партии". Тя би послушала сърцето си! :)
Suffer well!
Аватар
utro77

Мнениеот Каролина » 30 Май 2012, 17:18

Мисля, че Вера не може да зареже Симеон. Според мен тя е емоционално обвързана с него, макар и да не го обича. Мисля още, че Борис няма да е особено доволен от нейната нерешителност, но ще се опита да остане спокоен. Въпреки това те често ще се карат, ще спорят и няма да има пълно разбирателство...В един момент Борис ще си тръгне и така ще се разделят ...
Аватар
Каролина

Мнениеот Nina D » 30 Май 2012, 19:09

utro77 написа:Вера не е момиче, което ще си прави сметки за разни "партии". Тя би послушала сърцето си! :)

И аз мисля като Утро, Вера не ми прилича на момиче, за което са важни тези неща, по-скоро тя е много емоционална, много добро момиче, за което са важни преди всичко чувствата.
Nina D

Мнениеот Konstantin » 30 Май 2012, 19:12

Nina D написа:
utro77 написа:Вера не е момиче, което ще си прави сметки за разни "партии". Тя би послушала сърцето си! :)

И аз мисля като Утро, Вера не ми прилича на момиче, за което са важни тези неща, по-скоро тя е много емоционална, много добро момиче, за което са важни преди всичко чувствата.

Сериозно ли вярвате в това, което пишете бе хора? Къде са тия момичета, че аз не мога да се сетя? няма ги, затова! Няма вече такива, които не гледат изгодата, чувства ли? Това е последният фактор, който е решаващ. Затова не мисля, че Вера ще избере Борис, та той е просто един спортист..Опомнете се, вариантите , които предлагате съществуват само в приказките
Konstantin

Мнениеот Woman » 30 Май 2012, 19:17

Константине, сигурен ли си, че говориш за разказа, аз вече почвам да си мисля, че разказваш личната си история :? Ама споко нормално е, в крайна сметка всеки човек разсъждава според собствената си призма.

Аз съм от отборът, който защитава Вера, тя наистина ще излезе свестно момиче, както и Борис де, така че спрете да слагате Симеон навсякъде
Woman

Мнениеот Stefan » 30 Май 2012, 19:19

А аз настоявам да се реши тази лигава загадка и да ни кажете къде е Борис. Мислих много за това и реших да ви предложа да е затворен от казийски в някое мазе, какво ще кажете, само дето още не съм се сетил за причината, но ще го измисля
Stefan

Мнениеот Damon » 30 Май 2012, 19:21

Гласувам с две ръце за това предложение! само ще допълня, че докато Борис се е отдал на тези мелодраматични спомени, някой спокойно може да влезе и да се опита да го убие, примерно някое подкупено ченге
Damon

Мнениеот bditranslations » 30 Май 2012, 21:31

Възможно ли е Борис да е хомосексуалист и връзката му с Вера да е само замазване на очите на родителите му, докато получи наследство? Или не отгатнах? Би било интересна линия на развитие...
bditranslations

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски