12 Юни 2012, 10:39
Е, стигааа, няма как Вера да знае за незаконната дейност на баща си, защото в противен случай нямаше да са в добри отношения

Жената на Казийски със сигурност е запозната със ситуацията и въпреки, че не одобрява методите на мъжа си, е непосилна да стори каквото и да било. Вера - в никакъв случай!
13 Юни 2012, 10:46
shushito написа:Е, стигааа, няма как Вера да знае за незаконната дейност на баща си, защото в противен случай нямаше да са в добри отношения

Жената на Казийски със сигурност е запозната със ситуацията и въпреки, че не одобрява методите на мъжа си, е непосилна да стори каквото и да било. Вера - в никакъв случай!
Хайде, бе, как няма да знае, при положение, че около баща й постоянно душат ченгета! А и Вера да не пада от Марс? То е ясно, че знае с какво се занимава Казийски, но дали го е споделила с Борис?
15 Юни 2012, 12:20
А какво стана с историята? Защо няма развитие? Чакаме да видим как ще се развият нещата между Борис и Вера.
18 Юни 2012, 14:19
Съгласен съм с Борис, защото и аз биха направил така. Между другото само по описанието на Вера, човек може да се влюби в нея, браво! Няма нормален мъж, който не иска да осигури спокойствие на жената, която обича. Стискам палци на нашето момче да побеждава в боевете
18 Юни 2012, 14:23
Глупости! Типична мъжка слабост. Няма ли друг начин да й осигури спокойствие, ами трябва да участва в незаконни боеве и то без нейно знание... Не, благодаря, не искам такова спокойствие! Никога не се замисляте за последствията - ами какво ще стане когато тя разбере? Няма ли да е наранена от това, че Борис е скрил от нея толкова сериозна крачка в живота си? Мислите ли, че Вера не подозира с какво се занимава баща й...
19 Юни 2012, 15:45
boncho green написа:Съгласен съм с Борис, защото и аз биха направил така. Между другото само по описанието на Вера, човек може да се влюби в нея, браво! Няма нормален мъж, който не иска да осигури спокойствие на жената, която обича. Стискам палци на нашето момче да побеждава в боевете

Да така е всеки мъж се опитва да осигури спокойствие на жената, която обича, но не мисля, че трябва да скрие от любимата си с какво се занимава, но не мисля, че Вера знае с какво се занимава баща й.Когато бащата се държи като такъв в къщи какво значение има с какво се занимава?
26 Юни 2012, 14:08
Еййй, отсъствах за десетина дни и очаквах да нямате стигане, а то... Що така сте забоксували на едно място?!?!
26 Юни 2012, 14:43
utro77 написа:Еййй, отсъствах за десетина дни и очаквах да нямате стигане, а то... Що така сте забоксували на едно място?!?!

Вероятно финала ще бъде много силен щом се подготвя толкова дълго време! Но на мен ми е интересно след като свърши тази история дали ще има и друга, още по- интересна?
26 Юни 2012, 14:46
Ееееееееее защо финал, няма ли да продължите още малко историята. Интересно започнаха да се развиват нещата!Това ако го открие някой продуцент може да го видим на екран!
26 Юни 2012, 14:53
Има драма в историята и персонажите са добре подбрани, малко ми прилича на " Под прикритие" като сюжет. Идеята за разказ във форума много ми допадна, макар,че изтървеш ли малко и трябва да прочетеш всичко. Много оригинално измислено и наистина пожелавам на авторите да продължат да създават подобни стойностни неща, защото стойностните неща в България са все по-малко!