Ефектът на пеперудата

Re: Ефектът на пеперудата

Мнениеот mecana » 06 Юни 2012, 09:54

utro77 написа:delinda, не съм против идеята Вера да е убила Симеон. Но според мен това би било възможно единствено, ако е станало случайно - при самозащита примерно. Именно защото Вера е много емоционална. С предварителен умисъл и планиране - в никакъв случай.
Но пък от друга страна, ако някой от нашите главни герои /Вера и Борис/ е действителен убиец, не виждам как може да се развие благоприятно действието и да се избегне понасянето на съответното наказание - излежаването на присъда в затвора. Не е ... морално някак. :oops: Лично мен не би ме удовлетворил емоционално роман с подобна развръзка.

The Witch, не очаквах подобно развитие! Много добронамерен този гангстер нещо!!!
Борис със сигурност не би устоял на такова предложение. Особено щом шефа ще е толкова благ!!! :roll:

Затова трябва да внимаваш какво си пожелаваш, защото ако го направиш от сърце, то със сигурност ще се сбъдне... Борис е искал да има повече пари, за да обезпечи бъдещето на своята любима и да не зависят от баща й, но ето, че отново той им ги предлага :roll: Дали Борис ще се съгласи, това вече е друг въпрос.
Що се отнася до убийството на Симеон, не мисля, че някой от двамата, Вера или Борис, е способен на подобно деяние, въпреки, че The Witch е написала в продължението на разказа, че Борис е готов за война, ако някой им се изпречи на пътя.
mecana

Мнениеот marto » 06 Юни 2012, 11:53

Според мен Казийски е убил Симеон, тъй като е станал прекалено нахален и не е успял да преглътне наглостта му. Все пак той го е създал, той е дал властта в ръцете му, а в един момент всичко се е обърнало срещу него... Примерно :roll:
marto

Мнениеот Nina D » 06 Юни 2012, 19:02

И според мен всеки човек си има добра и лоша страна, а и какво означава това, че е гангстер, нещо в живота му го е направило такъв, никой не се ражда гангстер, убиец, крадец, преди да убиеш, някой трябва да е убил нещо в теб, темата е широка, нещата никога не са черно -бели
Nina D

Мнениеот Stefan » 06 Юни 2012, 19:07

Според мен Борис трябва да приеме предложението, аз например,какъвто съм скъсан в момента,с 1000 лева заплата, няма как нито да купя къща, а па кво остава да я обзаведа или некви други екстри. Стига да ми направят предложение, ще се съглася :lol: Според мен Казийски иска силен играч и ще го намери в лицето на Борис.
Stefan

Мнениеот Woman » 06 Юни 2012, 19:12

Още не се знае колко добро е сърцето на Казийски, тепърва предстои да ни изненадва Witch ;) Все пак се радвам, че се вслуша мненията ни и направи така, че Вера да е любимата на Борис. Супер яка е любовната история между тях :P
Woman

Мнениеот lallali » 06 Юни 2012, 19:22

И мен супер много ме кефи любовта между Вера и Борис, толкова е романтично и силно това, което се случва между тях. Не ми се иска Борис да приема предложението, но ми се струва, че това е най-логичното, за да се стигне до убийството, все нещо трябва да е сторено.
Аватар
lallali

Мнениеот Konstantin » 06 Юни 2012, 19:31

Woman написа:Още не се знае колко добро е сърцето на Казийски, тепърва предстои да ни изненадва Witch ;) Все пак се радвам, че се вслуша мненията ни и направи така, че Вера да е любимата на Борис. Супер яка е любовната история между тях :P

Ох, душата :lol: аз вече ти казах, не е необходимо да храниш душата си с разкази, може да ти се случи и на живо ;) само ме потърси
Борис ще приеме предложението и ще влезе толкова надълбоко, че в крайна сметка няма да излезе сух от водата, това мисля аз.
Konstantin

Мнениеот Konstantin » 06 Юни 2012, 19:34

mecana написа:
utro77 написа:delinda, не съм против идеята Вера да е убила Симеон. Но според мен това би било възможно единствено, ако е станало случайно - при самозащита примерно. Именно защото Вера е много емоционална. С предварителен умисъл и планиране - в никакъв случай.
Но пък от друга страна, ако някой от нашите главни герои /Вера и Борис/ е действителен убиец, не виждам как може да се развие благоприятно действието и да се избегне понасянето на съответното наказание - излежаването на присъда в затвора. Не е ... морално някак. :oops: Лично мен не би ме удовлетворил емоционално роман с подобна развръзка.

The Witch, не очаквах подобно развитие! Много добронамерен този гангстер нещо!!!
Борис със сигурност не би устоял на такова предложение. Особено щом шефа ще е толкова благ!!! :roll:

Затова трябва да внимаваш какво си пожелаваш, защото ако го направиш от сърце, то със сигурност ще се сбъдне... Борис е искал да има повече пари, за да обезпечи бъдещето на своята любима и да не зависят от баща й, но ето, че отново той им ги предлага :roll: Дали Борис ще се съгласи, това вече е друг въпрос.
Що се отнася до убийството на Симеон, не мисля, че някой от двамата, Вера или Борис, е способен на подобно деяние, въпреки, че The Witch е написала в продължението на разказа, че Борис е готов за война, ако някой им се изпречи на пътя.

аз си мисля, че точно тук ще има ефект на пеперудата, няма ненаказана амбиция, желанието те сбслъсква очи в очи с начинът да го осъществиш, но къде този сблъсък ще предизвика тайфун, вероятно в най-хубавия момент от живота ти
Konstantin

Мнениеот Woman » 06 Юни 2012, 19:35

Konstantin написа:
mecana написа:

аз си мисля, че точно тук ще има ефект на пеперудата, няма ненаказана амбиция, желанието те сбслъсква очи в очи с начинът да го осъществиш, но къде този сблъсък ще предизвика тайфун, вероятно в най-хубавия момент от живота ти

Брееей, ама ти много умен си бил, да не повярва човек. Но си прав, абсолютно съм съгласна с предложението ти
Woman

Мнениеот Woman » 06 Юни 2012, 19:37

Konstantin написа:
Woman написа:Още не се знае колко добро е сърцето на Казийски, тепърва предстои да ни изненадва Witch ;) Все пак се радвам, че се вслуша мненията ни и направи така, че Вера да е любимата на Борис. Супер яка е любовната история между тях :P

Ох, душата :lol: аз вече ти казах, не е необходимо да храниш душата си с разкази, може да ти се случи и на живо ;) само ме потърси
Борис ще приеме предложението и ще влезе толкова надълбоко, че в крайна сметка няма да излезе сух от водата, това мисля аз.

Ще оставя първият ти коментар без коментар! :roll: Ще допълня само, че и според мен това е доста логично, при тези амбиции, които има, няма как да излезе чист от водата
Woman

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски