utro77 написа:delinda, не съм против идеята Вера да е убила Симеон. Но според мен това би било възможно единствено, ако е станало случайно - при самозащита примерно. Именно защото Вера е много емоционална. С предварителен умисъл и планиране - в никакъв случай.
Но пък от друга страна, ако някой от нашите главни герои /Вера и Борис/ е действителен убиец, не виждам как може да се развие благоприятно действието и да се избегне понасянето на съответното наказание - излежаването на присъда в затвора. Не е ... морално някак.Лично мен не би ме удовлетворил емоционално роман с подобна развръзка.
The Witch, не очаквах подобно развитие! Много добронамерен този гангстер нещо!!!
Борис със сигурност не би устоял на такова предложение. Особено щом шефа ще е толкова благ!!!
Затова трябва да внимаваш какво си пожелаваш, защото ако го направиш от сърце, то със сигурност ще се сбъдне... Борис е искал да има повече пари, за да обезпечи бъдещето на своята любима и да не зависят от баща й, но ето, че отново той им ги предлага

Що се отнася до убийството на Симеон, не мисля, че някой от двамата, Вера или Борис, е способен на подобно деяние, въпреки, че The Witch е написала в продължението на разказа, че Борис е готов за война, ако някой им се изпречи на пътя.