Ефектът на пеперудата

Re: Ефектът на пеперудата

Мнениеот Елена Гилбърт » 09 Юни 2012, 08:13

Абсурд е Вера да знае нещо, обикновено никой не тръби , че е участвал в нелегални двубои, нормално е да го пазят в тайна. Плюс това, ако Казийски се занимава предимно с нелегален бизнес, той вероятно знае много добре как да държи семейството си настрани, така че моето мнение е, че Вера си живее в някаква заблуда.
Елена Гилбърт

Мнениеот Stefan » 09 Юни 2012, 08:21

Елена, и аз съм на твоето мнение, Няма как Вера да е запозната с дейността на баща си, мисля даже , че тя ще разбере всичко покрай делото на Борис, това дори е предложението ми, така да се завъртят нещата, че и Борис нищо да не й каже, ще стане мега голяма интрига
Stefan

Мнениеот Genoveva » 09 Юни 2012, 14:48

Не не мисля, че Вера знае или дори се досеща за дейността на баща й. За да стане по интересна историята, най-добре е Вера скоро да не научава с какво се занимава баща й, Симеон и Борис. Все пак тези трима мъже заемат едно специално място в живота й и ще е много разочароващо да научи с какво се занимават, истината няма да и хареса. Вера боготвори Борис и баща си, това истината за дейността им ще я съкруши.
Genoveva

Мнениеот Woman » 10 Юни 2012, 17:22

На мен ми се иска да наблегнете повече на любовната история, ако е възможно, това крими разваля магията :roll:
Woman

Мнениеот GoD » 10 Юни 2012, 17:24

Woman, нали се сещаш, че ако се махни крими елементът, ще стане просто боза, която никой няма да чете, на мен така ми е супер.
Сега към въпроса, според мен Вера не знае нищо за страничните занимания на баща си и бившето гадже, както и на Борис, не мисля, че и той ще каже нещо. Така ще е супер интересно, защото накрая цялата информация ще се стовари на главата й.
GoD

Мнениеот Woman » 10 Юни 2012, 17:27

Woman написа:На мен ми се иска да наблегнете повече на любовната история, ако е възможно, това крими разваля магията :roll:

и да допълня, че Вера според мен не знае нищо!
Woman

Мнениеот Konstantin » 10 Юни 2012, 17:30

Woman написа:На мен ми се иска да наблегнете повече на любовната история, ако е възможно, това крими разваля магията :roll:

Ееех, скъпа моя, до кога ще те убеждавам да се срещнеш с мен, за да се наситиш и на романтика, и на секс, и на всичко? :P
Шегувам се, да не се обидиш пак, въпреки че предложението ми за среща е сериозно!
Konstantin

Мнениеот Konstantin » 10 Юни 2012, 17:33

Да дам сега и аз своя дан към историята :lol:
Според мен Борис няма да й каже нищо, както не са й казали нито баща й , нито Борис, освен това сега ще се зададат достатъчно проблеми покрай срещите на Симеон и Борис, Включването на Борис в играта ще озлоби Симеон още повече.
Konstantin

Мнениеот Woman » 10 Юни 2012, 17:34

Почваш да ме дразниш, Контстантине!
Woman

Мнениеот rony_80 » 11 Юни 2012, 11:19

Konstantin написа:

Ееех, скъпа моя, до кога ще те убеждавам да се срещнеш с мен, за да се наситиш и на романтика, и на секс, и на всичко? :P
Шегувам се, да не се обидиш пак, въпреки че предложението ми за среща е сериозно!

:lol: :lol: :lol:
Човече, нямаш ли друго поле за изява? Стига си досаждал на момичето :mrgreen:
Що се отнася до това дали Вера знае или не... Е, как няма да знае? Не ми се струва толкова наивна, деликатна да, но наивна в - никакъв случай. Плюс това около баща й със сигурност много се говори и просто е невъзможно семейството му да се изолира от всичко това.
rony_80

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски