09 Юни 2012, 08:13
Абсурд е Вера да знае нещо, обикновено никой не тръби , че е участвал в нелегални двубои, нормално е да го пазят в тайна. Плюс това, ако Казийски се занимава предимно с нелегален бизнес, той вероятно знае много добре как да държи семейството си настрани, така че моето мнение е, че Вера си живее в някаква заблуда.
09 Юни 2012, 08:21
Елена, и аз съм на твоето мнение, Няма как Вера да е запозната с дейността на баща си, мисля даже , че тя ще разбере всичко покрай делото на Борис, това дори е предложението ми, така да се завъртят нещата, че и Борис нищо да не й каже, ще стане мега голяма интрига
09 Юни 2012, 14:48
Не не мисля, че Вера знае или дори се досеща за дейността на баща й. За да стане по интересна историята, най-добре е Вера скоро да не научава с какво се занимава баща й, Симеон и Борис. Все пак тези трима мъже заемат едно специално място в живота й и ще е много разочароващо да научи с какво се занимават, истината няма да и хареса. Вера боготвори Борис и баща си, това истината за дейността им ще я съкруши.
10 Юни 2012, 17:22
На мен ми се иска да наблегнете повече на любовната история, ако е възможно, това крими разваля магията
10 Юни 2012, 17:24
Woman, нали се сещаш, че ако се махни крими елементът, ще стане просто боза, която никой няма да чете, на мен така ми е супер.
Сега към въпроса, според мен Вера не знае нищо за страничните занимания на баща си и бившето гадже, както и на Борис, не мисля, че и той ще каже нещо. Така ще е супер интересно, защото накрая цялата информация ще се стовари на главата й.
10 Юни 2012, 17:27
Woman написа:На мен ми се иска да наблегнете повече на любовната история, ако е възможно, това крими разваля магията

и да допълня, че Вера според мен не знае нищо!
10 Юни 2012, 17:30
Woman написа:На мен ми се иска да наблегнете повече на любовната история, ако е възможно, това крими разваля магията

Ееех, скъпа моя, до кога ще те убеждавам да се срещнеш с мен, за да се наситиш и на романтика, и на секс, и на всичко?
Шегувам се, да не се обидиш пак, въпреки че предложението ми за среща е сериозно!
10 Юни 2012, 17:33
Да дам сега и аз своя дан към историята
Според мен Борис няма да й каже нищо, както не са й казали нито баща й , нито Борис, освен това сега ще се зададат достатъчно проблеми покрай срещите на Симеон и Борис, Включването на Борис в играта ще озлоби Симеон още повече.
10 Юни 2012, 17:34
Почваш да ме дразниш, Контстантине!
11 Юни 2012, 11:19
Konstantin написа:Woman написа:На мен ми се иска да наблегнете повече на любовната история, ако е възможно, това крими разваля магията

Ееех, скъпа моя, до кога ще те убеждавам да се срещнеш с мен, за да се наситиш и на романтика, и на секс, и на всичко?
Шегувам се, да не се обидиш пак, въпреки че предложението ми за среща е сериозно!
Човече, нямаш ли друго поле за изява? Стига си досаждал на момичето
Що се отнася до това дали Вера знае или не... Е, как няма да знае? Не ми се струва толкова наивна, деликатна да, но наивна в - никакъв случай. Плюс това около баща й със сигурност много се говори и просто е невъзможно семейството му да се изолира от всичко това.