Как да се справим с пролетната умора - симптоми, витамини, спорт

Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.

Re: Хранителна добавка, за да избегнем пролетната умора?

Мнениеот renetka » 22 Фев 2017, 11:11

Аз вече пия боров прашец и се надявам да не я усетя пролетната умора. Слънцето днес е наистина прекрасно, вече и листенца тук почнаха да се разлистват, скоро ще дойде и Баба Марта... абе, хубав сезон :)
renetka

Мнениеот Rali_hr » 22 Фев 2017, 15:00

Аз съм сигурно от малкото, които не усещат пролетна умора, направо разцъфвам с цветята и аз, слънцето ме изпълва с толкова много енергия, никога не се чувствам изморена, има няколко момента, в които съм прекалила с пресния чесън при баба на село, когато ме е напекло слънцето,но като цяло се държа. ;) Обаче витамините, ако се чувствате зле могат да ви съживят, Допелхерц пие мъжа ми.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Pipilota » 22 Фев 2017, 16:39

Rali_hr написа:Аз съм сигурно от малкото, които не усещат пролетна умора, направо разцъфвам с цветята и аз, слънцето ме изпълва с толкова много енергия, никога не се чувствам изморена, има няколко момента, в които съм прекалила с пресния чесън при баба на село, когато ме е напекло слънцето,но като цяло се държа. ;) Обаче витамините, ако се чувствате зле могат да ви съживят, Допелхерц пие мъжа ми.

Звучи супер, според мен пролетната умора е точно от това, че те напича слънцето и човек става ленив.
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот denislavahristova » 07 Мар 2017, 10:03

Пролетта наближава и умората се увеличава. Напоследък след работа се чувствам като бита с мокър парцал. Лягам си рано и спя доста, а като се събудя отново съм изморена. Мисля да си взема някакви витамини, за да се почувствам малко по-жизнена, спрях се на тези мултивитамини https://healthstore.bg/pure-nutrition-d ... 0-tabletki , мислите ли, че ще ми помогнат да се почувствам по-добре и пълна с енергия?
denislavahristova

Мнениеот Andrey » 07 Мар 2017, 10:48

Вземи си допелхерц с Магнезий, за жените е супер, купих такива на жена ми и каза, че се чувства много по-добре.
Аватар
Andrey

Мнениеот denislavahristova » 07 Мар 2017, 13:19

Нещо не съм изпратила линка. Питам за ето тези витамини https://healthstore.bg/pure-nutrition-d ... 0-tabletki . Тези сякаш са по-добри, защото освен магнезий, има цинк, калций и други витамини.
denislavahristova

Мнениеот Mon_ton » 07 Мар 2017, 14:43

denislavahristova написа:Нещо не съм изпратила линка. Питам за ето тези витамини https://healthstore.bg/pure-nutrition-d ... 0-tabletki . Тези сякаш са по-добри, защото освен магнезий, има цинк, калций и други витамини.

Всички комплекти витамини съдържат различни, но тези конкретно,които е споменал андрей са с добавен магнезий, т.е. повечко. ;) много подходящи за жени, но каквито и витамини да избереш, все ще едобре за теб.
Аватар
Mon_ton

Мнениеот rabotnata pchela » 07 Мар 2017, 14:58

А само приемът на плодове и зеленчуци не може ли да помогне, да се съживи тялото след дългата зима?
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот denislavahristova » 29 Мар 2017, 15:19

Аз ям плодове и зеленчуци, но явно само те не помагат.
denislavahristova

Мнениеот fawla » 29 Мар 2017, 15:28

denislavahristova написа:Аз ям плодове и зеленчуци, но явно само те не помагат.

със сигурност, тако се чувстваш зле, имаш нужда от витамини, много хора пренебрегват приема например на б12, на витамин д и залагат само на цитруси и витамин С, а той далеч не е достатъчен за енергия в тялото.
Аватар
fawla

ПредишнаСледваща

Назад към Общи здравни теми