Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Хранителна добавка, за да избегнем пролетната умора?

22 Фев 2017, 11:11

Аз вече пия боров прашец и се надявам да не я усетя пролетната умора. Слънцето днес е наистина прекрасно, вече и листенца тук почнаха да се разлистват, скоро ще дойде и Баба Марта... абе, хубав сезон :)

22 Фев 2017, 15:00

Аз съм сигурно от малкото, които не усещат пролетна умора, направо разцъфвам с цветята и аз, слънцето ме изпълва с толкова много енергия, никога не се чувствам изморена, има няколко момента, в които съм прекалила с пресния чесън при баба на село, когато ме е напекло слънцето,но като цяло се държа. ;) Обаче витамините, ако се чувствате зле могат да ви съживят, Допелхерц пие мъжа ми.

22 Фев 2017, 16:39

Rali_hr написа:Аз съм сигурно от малкото, които не усещат пролетна умора, направо разцъфвам с цветята и аз, слънцето ме изпълва с толкова много енергия, никога не се чувствам изморена, има няколко момента, в които съм прекалила с пресния чесън при баба на село, когато ме е напекло слънцето,но като цяло се държа. ;) Обаче витамините, ако се чувствате зле могат да ви съживят, Допелхерц пие мъжа ми.

Звучи супер, според мен пролетната умора е точно от това, че те напича слънцето и човек става ленив.

07 Мар 2017, 10:03

Пролетта наближава и умората се увеличава. Напоследък след работа се чувствам като бита с мокър парцал. Лягам си рано и спя доста, а като се събудя отново съм изморена. Мисля да си взема някакви витамини, за да се почувствам малко по-жизнена, спрях се на тези мултивитамини https://healthstore.bg/pure-nutrition-d ... 0-tabletki , мислите ли, че ще ми помогнат да се почувствам по-добре и пълна с енергия?

07 Мар 2017, 10:48

Вземи си допелхерц с Магнезий, за жените е супер, купих такива на жена ми и каза, че се чувства много по-добре.

07 Мар 2017, 13:19

Нещо не съм изпратила линка. Питам за ето тези витамини https://healthstore.bg/pure-nutrition-d ... 0-tabletki . Тези сякаш са по-добри, защото освен магнезий, има цинк, калций и други витамини.

07 Мар 2017, 14:43

denislavahristova написа:Нещо не съм изпратила линка. Питам за ето тези витамини https://healthstore.bg/pure-nutrition-d ... 0-tabletki . Тези сякаш са по-добри, защото освен магнезий, има цинк, калций и други витамини.

Всички комплекти витамини съдържат различни, но тези конкретно,които е споменал андрей са с добавен магнезий, т.е. повечко. ;) много подходящи за жени, но каквито и витамини да избереш, все ще едобре за теб.

07 Мар 2017, 14:58

А само приемът на плодове и зеленчуци не може ли да помогне, да се съживи тялото след дългата зима?

29 Мар 2017, 15:19

Аз ям плодове и зеленчуци, но явно само те не помагат.

29 Мар 2017, 15:28

denislavahristova написа:Аз ям плодове и зеленчуци, но явно само те не помагат.

със сигурност, тако се чувстваш зле, имаш нужда от витамини, много хора пренебрегват приема например на б12, на витамин д и залагат само на цитруси и витамин С, а той далеч не е достатъчен за енергия в тялото.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9