Andrey написа:А ако не ти хареса, отиваш да изневеряваш ли
Абе всички казват, че се изневерява главно заради секса, ама аз бих изневерил, ако жена ми ме задушава много и постоянно мрънка! Жените що изневеряват обаче?!
Slavena написа:Аз бих простила, била съм и от двете страни и все е различно, няма нужда да се прави на голям въпрос изневярата.
кора-бия написа:silver933 написа:Ако питаме жените то един куп неща ни карат постоянно да им изневеряваме и едва ли не само дебнем да е..м, което хич не е така, но ако ми се отдаде възможност на мен не се замислям много.
и аз тва казвам. след като има толкова много, които са готови да си легнат с тебе, да не съм монах че да съм само с една, важното е въпросната една да не разбере останалото е лесно :Р
кора-бия написа:Ми аз не търся друго, то другото само ме намира, а аз не съм някъв че да откажа, отгоре на всичкото аз не я търся за жена, аз удоволствие, тъй че няма що да се сърди тази от вкъщи.
Pipilota написа:Мъжете често обвиняват жените за изневерите си, което не е често. Все пак за изневярата е виновен тоя, който я прави, а не някой друг, щото не му бил дал!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта