Изневярата. Дали да простим?

Re: Изневярата. Дали да простим?

Мнениеот Pacienti » 01 Юли 2015, 17:28

Andrey, безкраен е отговора на въпроса ти... :)
Pacienti

Мнениеот Elica » 02 Юли 2015, 09:09

Andrey написа:А ако не ти хареса, отиваш да изневеряваш ли :)
Абе всички казват, че се изневерява главно заради секса, ама аз бих изневерил, ако жена ми ме задушава много и постоянно мрънка! Жените що изневеряват обаче?!

Жените мисля, че изневеряват, за да отмъстят на мъжа до тях. В повечето случаи емоционално изневеряват жените. :)
Аватар
Elica

Мнениеот Slavena » 02 Юли 2015, 12:19

Аз бих простила, била съм и от двете страни и все е различно, няма нужда да се прави на голям въпрос изневярата.
Slavena

Мнениеот mix_twix » 02 Юли 2015, 16:29

Slavena написа:Аз бих простила, била съм и от двете страни и все е различно, няма нужда да се прави на голям въпрос изневярата.

Е ти след като си в играта от всички страни, нормално да не ти пречи.
Аз не бих бил любовника .. а на мен да ми изневеряват.. не мерси! :)
Аватар
mix_twix

Re: Господа, какво ви кара да изневерявате?

Мнениеот miron » 09 Юли 2015, 15:01

кора-бия написа:
silver933 написа:Ако питаме жените то един куп неща ни карат постоянно да им изневеряваме и едва ли не само дебнем да е..м, което хич не е така, но ако ми се отдаде възможност на мен не се замислям много. :mrgreen:

и аз тва казвам. след като има толкова много, които са готови да си легнат с тебе, да не съм монах че да съм само с една, важното е въпросната една да не разбере останалото е лесно :Р

Че е така, така е, но все пак като си имаш жена що трябва да търсиш чуждо, по-добре да не ангажираш никоя, след като ще я мамиш така просташки, курабийо.
miron

Мнениеот кора-бия » 10 Юли 2015, 16:36

Ми аз не търся друго, то другото само ме намира, а аз не съм някъв че да откажа, отгоре на всичкото аз не я търся за жена, аз удоволствие, тъй че няма що да се сърди тази от вкъщи. :mrgreen:
кора-бия

Мнениеот rabotnata pchela » 12 Юли 2015, 09:08

кора-бия написа:Ми аз не търся друго, то другото само ме намира, а аз не съм някъв че да откажа, отгоре на всичкото аз не я търся за жена, аз удоволствие, тъй че няма що да се сърди тази от вкъщи. :mrgreen:

Горко й на твоята приятелка. :) Но и аз имах едно гадже като тебе, голям играч беше, сега е на близо 40години, нещастен и самотен. Тъй че си помисли на къде си тръгнал!
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Pipilota » 13 Юли 2015, 10:20

Мъжете често обвиняват жените за изневерите си, което не е често. Все пак за изневярата е виновен тоя, който я прави, а не някой друг, щото не му бил дал! :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Krum » 14 Юли 2015, 09:53

Pipilota написа:Мъжете често обвиняват жените за изневерите си, което не е често. Все пак за изневярата е виновен тоя, който я прави, а не някой друг, щото не му бил дал! :lol:

Донякъде е така, но представи си, че в твоя случай мъжа ти постоянно ти крещи и ти мрънка за нещо, няма ли да ти е далеч по-лесно и по-приятно да си намериш друг връзка? :roll:
Аватар
Krum

Мнениеот annamaria » 15 Юли 2015, 10:49

ако мога и аз да се намеся в този разговор,макар че темата е мъжка. едно време баба ми казваше- ''сутрин като излизаш не оставяй мъжа си с празен стомах'' и пълни т***и. в тоя ред на мисли,масово жените сме тия, които до известна степен можем да предизвикаме изневярата с оправдания сега нямам време,боли ме главата и т.н. темата е доста обширна и можем да задълбаем доста в нея. в крайна сметка мъжа или жената решат ли да изневерят нищо не може да си спре. просто, ако си решил,че искаш да ходиш и по други места,по-добре да не обиждаш и наряняваш човека до теб, а най-добре го остави и ходи са си се...
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски