Mon_ton написа:Надявам се никога да не се сблъскам с изневярата, но ако това стане какво правите тогава?
annamaria написа:ако мога и аз да се намеся в този разговор,макар че темата е мъжка. едно време баба ми казваше- ''сутрин като излизаш не оставяй мъжа си с празен стомах'' и пълни т***и. в тоя ред на мисли,масово жените сме тия, които до известна степен можем да предизвикаме изневярата с оправдания сега нямам време,боли ме главата и т.н. темата е доста обширна и можем да задълбаем доста в нея. в крайна сметка мъжа или жената решат ли да изневерят нищо не може да си спре. просто, ако си решил,че искаш да ходиш и по други места,по-добре да не обиждаш и наряняваш човека до теб, а най-добре го остави и ходи са си се...
кора-бия написа:annamaria написа:ако мога и аз да се намеся в този разговор,макар че темата е мъжка. едно време баба ми казваше- ''сутрин като излизаш не оставяй мъжа си с празен стомах'' и пълни т***и. в тоя ред на мисли,масово жените сме тия, които до известна степен можем да предизвикаме изневярата с оправдания сега нямам време,боли ме главата и т.н. темата е доста обширна и можем да задълбаем доста в нея. в крайна сметка мъжа или жената решат ли да изневерят нищо не може да си спре. просто, ако си решил,че искаш да ходиш и по други места,по-добре да не обиждаш и наряняваш човека до теб, а най-добре го остави и ходи са си се...
Много правилно е казвала баба ти, такива трябва да са жените, да правят всичко за мъжа без оправдания и подобни.
Rali_hr написа:Все още има жени, които мислят, че трябва да са робини едва ли не на мъжете си. Все пак както те, така и ние сме хора с нужди и интереси. Не вярвам някой мъж да се притеснява как оставя жена си!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта