Правила на форума
Добави отговор

Re: Господа, какво ви кара да изневерявате?

15 Юли 2015, 11:08

Много добре те е съветвала баба ти да знаеш! :) Но и аз съм на мнение, че по-добре да се зареже въпросната половинка и тогава да се вършее ;)

15 Юли 2015, 11:43

Mon_ton написа:Надявам се никога да не се сблъскам с изневярата, но ако това стане какво правите тогава? :roll:

Ако ти или ако той ти изневери, ако ти изневериш ще е по-лесно да вземеш решение как да постъпиш, ако е той, то тогава би било драматично, предвид това, че ти не знаеш на него какво му е в главата!

21 Юли 2015, 11:29

Какво решение, ако е изневеря на някоя дребна душица, никакво решение няма. Той/тя ще си продължи с изневерите и толкова, никой няма да се занимава с обяснения и с укрепване на семейния живот.

22 Юли 2015, 13:18

annamaria написа:ако мога и аз да се намеся в този разговор,макар че темата е мъжка. едно време баба ми казваше- ''сутрин като излизаш не оставяй мъжа си с празен стомах'' и пълни т***и. в тоя ред на мисли,масово жените сме тия, които до известна степен можем да предизвикаме изневярата с оправдания сега нямам време,боли ме главата и т.н. темата е доста обширна и можем да задълбаем доста в нея. в крайна сметка мъжа или жената решат ли да изневерят нищо не може да си спре. просто, ако си решил,че искаш да ходиш и по други места,по-добре да не обиждаш и наряняваш човека до теб, а най-добре го остави и ходи са си се...

Много правилно е казвала баба ти, такива трябва да са жените, да правят всичко за мъжа без оправдания и подобни.

23 Юли 2015, 14:10

Да, направо идеално, жената ако ще да се гърчи от неразположения трябва да угажда на мъжа, че видиш ли щял да избяга. Това е обидно и жалко, жалко е за всяка една жена, която слугува на страха, че мъжът ѝ ще я остави, щото днес забравила да му пусне, айде стига вече!

23 Юли 2015, 14:24

кора-бия написа:
annamaria написа:ако мога и аз да се намеся в този разговор,макар че темата е мъжка. едно време баба ми казваше- ''сутрин като излизаш не оставяй мъжа си с празен стомах'' и пълни т***и. в тоя ред на мисли,масово жените сме тия, които до известна степен можем да предизвикаме изневярата с оправдания сега нямам време,боли ме главата и т.н. темата е доста обширна и можем да задълбаем доста в нея. в крайна сметка мъжа или жената решат ли да изневерят нищо не може да си спре. просто, ако си решил,че искаш да ходиш и по други места,по-добре да не обиждаш и наряняваш човека до теб, а най-добре го остави и ходи са си се...

Много правилно е казвала баба ти, такива трябва да са жените, да правят всичко за мъжа без оправдания и подобни.

А за жената какво ще е удоволствието, че е слугиня на интересите на мъжа? :roll:

23 Юли 2015, 14:38

Все още има жени, които мислят, че трябва да са робини едва ли не на мъжете си. Все пак както те, така и ние сме хора с нужди и интереси. Не вярвам някой мъж да се притеснява как оставя жена си!

23 Юли 2015, 15:14

Все пак така ни е устроена природата, че ако искате мъжът ви да е с вас то трябва да полагате грижи за него, а не само да стоите и да изисквате, много е права анамария, трябва да се стараем мъжът да бъде сексуално задоволен и презадоволен дори, за да сме сигурни че няма да тръгне да си търси удоволствията на друго място.

23 Юли 2015, 15:32

Rali_hr написа:Все още има жени, които мислят, че трябва да са робини едва ли не на мъжете си. Все пак както те, така и ние сме хора с нужди и интереси. Не вярвам някой мъж да се притеснява как оставя жена си!

Да, но това основно си остава проблем на жените, тъй като кой мъж ще избяга от "хубавото", освен ако има съвест, то тогава няма да му се стори нормално подобно поведение от страна на жената :idea:

24 Юли 2015, 05:41

Аз си мисля, че се изневерява главно заради егото, едва ли не вижте я тая новат ами се върза, как да не отбележа точка? :mrgreen:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 45