Изневярата. Дали да простим?

Re: Пик на изневерите през зимата

Мнениеот BeenieGal » 28 Окт 2015, 14:12

Ваня Стойчева написа:
rabotnata pchela написа:Момичета, взе да захладнява вече, почвате ли да усещате нужда да се топлите по-често? :) Аз се замислих, ч емай на мен зимата наистина ми е повече времето хаха :)

И аз вече се замислям дали да не почна да изневерявам, все ще се намари някой мераклия. ;)

М ти не се тревожи, за мераклиите, винаги има такива, просто в един момент смятам, че и на теб ще ти писне, какво му е на твоя, че се дърпа? :roll:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Mon_ton » 28 Окт 2015, 14:25

Ванче, давай напред и ще видиш как набързо твоя ще се промени, това пък неговото човешко ли е :) каква философия следва, че не иска да прави секс ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот maminka » 29 Окт 2015, 13:54

Mon_ton написа:Ванче, давай напред и ще видиш как набързо твоя ще се промени, това пък неговото човешко ли е :) каква философия следва, че не иска да прави секс ;)

Ама то това си е лесна работа, не е толкова трудно да си намериш любовник и чиста работа... при положение, че си предупредила мъжа си за какво иде реч, какво повече да иска той...
maminka

Мнениеот Snejna » 29 Окт 2015, 16:57

Ваня, наистина пробвай го, кажи му, че имаш своите нужди и след като не е готов той да ти ги осигури нещата, то ще си ги намериш на друго място, да знае да не мрънка после. :mrgreen: (а дали той няма любовница?)
Аватар
Snejna

Мнениеот Грохот » 29 Окт 2015, 17:59

Snejna написа:Ваня, наистина пробвай го, кажи му, че имаш своите нужди и след като не е готов той да ти ги осигури нещата, то ще си ги намериш на друго място, да знае да не мрънка после. :mrgreen: (а дали той няма любовница?)

Логичен е въпросът ти, Снежна, ама Ванчето трябва да знае ако има, то тези неща бързо се раздухват ;) Иначе досега, Ванче, не сте ли говорили за това? :?
Грохот

Re: Господа, какво ви кара да изневерявате?

Мнениеот Malina » 30 Окт 2015, 16:54

Най-трудно се признава изневяра, особено ако имаш още някакви чувства към тоя човек или подобни.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Re: Господа, какво ви кара да изневерявате?

Мнениеот franky » 30 Окт 2015, 17:57

Malina написа:Най-трудно се признава изневяра, особено ако имаш още някакви чувства към тоя човек или подобни.

Кой "този" човек - към любимия ти или към този, с който си изневерил, да, не е лесно със сигурност, но не знам как е лесно да го направиш, аз не бих могла :|
franky

Мнениеот Jully » 02 Ное 2015, 13:10

Вчера гледах един филм, в който маникюристката, разказваше историята на една двойка, ама той бил женен и го каза на жена му. :mrgreen: Та тези неща наистина се разчуват. По-скоро си мисля, че проблемът е в това, че май с годините не ни се прави толкова секс или ни е еднотипно и скучно, знам ли. :roll:
Аватар
Jully

Мнениеот mimeto90 » 02 Ное 2015, 14:38

Jully написа:Вчера гледах един филм, в който маникюристката, разказваше историята на една двойка, ама той бил женен и го каза на жена му. :mrgreen: Та тези неща наистина се разчуват. По-скоро си мисля, че проблемът е в това, че май с годините не ни се прави толкова секс или ни е еднотипно и скучно, знам ли. :roll:

Едва ли това е проблемът, по-скоро е в това, че нямаме желание за разнообразяваме, а това вече е проблем, на който би трябвало да се обърне по-сериозно внимание :idea:
mimeto90

Re: Изневярата. Дали да простим?

Мнениеот Snejna » 02 Ное 2015, 16:57

dacka85 написа:Аз мисля,че бих простила, но така ще го разиграя после,че свят ще му се вие и никога няма и да си помисли да повтори същата грешка.

Добре де, като се тормозиш вскеи ден с това да му напомняш за грешката, как мислиш, че ще си удовлетворена и как мислиш, че ще си простила? :)
Аватар
Snejna

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски