20 Ное 2015, 17:52
Elica написа:Anka написа:red_eyes написа:Айде бе, според мен няма сезон за това нещо или го правиш, защото ти се иска, или се стискаш![]()
![]()
Винаги изневерите започват със стискане
Не то дойде ли положението до изневери няма значение сезонът. Аз симисля, че точно на пролет е времето, когато хората и те като животните се разгонват.
15 Дек 2015, 15:59
Elica написа:Не то дойде ли положението до изневери няма значение сезонът. Аз симисля, че точно на пролет е времето, когато хората и те като животните се разгонват.
17 Дек 2015, 18:07
18 Дек 2015, 11:43
25 Яну 2016, 16:51
25 Яну 2016, 17:06
Galina.bg написа:От няколко седмици усещам, че партньорът ми в живота се дистанцира от мен. Внезапно започна да прекарва много време с телефона си, търси усамотение. Изведнъж започна да закъснява, а работата му е била винаги с точен край. Дори и с децата ни не си играе /да, имаме две деца/.
Възможно ли е причината да е друга жена? Ще се изям, ако е така.
Да, сексуалният ни живот не е много интензивен /как да е, с две малки деца, без баби в София/ и в двустаен апартамент.
Кръшка ли ми, вие на какво мнение сте? И ако да, какво да направя? На 41 години съм, той е на 43. Доста сериозна възраст, за да започвам всичко отначало. Много ще се радвам на съвети!
25 Яну 2016, 17:16
25 Яну 2016, 17:19
Anka написа:Възможно е и да си е намерила някоя млада и красива жена, по-атрактивна от теб. Случва се понякога. Защо си мислиш, че на 41г ти е късно да започнеш живота си на ново, а и това ли е живота ти да си домакиня? Гледай си кефа, като ти изневерява направи го и ти. :)
25 Яну 2016, 19:28
Galina.bg написа:Anka написа:Възможно е и да си е намерила някоя млада и красива жена, по-атрактивна от теб. Случва се понякога. Защо си мислиш, че на 41г ти е късно да започнеш живота си на ново, а и това ли е живота ти да си домакиня? Гледай си кефа, като ти изневерява направи го и ти. :)
С две деца под 6 години, затворена у дома, насред тиганите и тенджерите, зарината от пране, ти нещо за изневяра ли...спомена?
26 Яну 2016, 12:09
Galina.bg написа:Anka написа:Възможно е и да си е намерила някоя млада и красива жена, по-атрактивна от теб. Случва се понякога. Защо си мислиш, че на 41г ти е късно да започнеш живота си на ново, а и това ли е живота ти да си домакиня? Гледай си кефа, като ти изневерява направи го и ти. :)
С две деца под 6 години, затворена у дома, насред тиганите и тенджерите, зарината от пране, ти нещо за изневяра ли...спомена?