Изневярата. Дали да простим?

Re: Изневярата. Дали да простим?

Мнениеот Andrey » 05 Ное 2015, 16:43

Само да не чуя, че ще му прощаваш, че ще почне да вършее ;)
Аватар
Andrey

Re: Пик на изневерите през зимата

Мнениеот Snejna » 17 Ное 2015, 12:19

Мимето, ти нарочно ли сочиш хората? :hammer:
Аватар
Snejna

Мнениеот mimeto90 » 17 Ное 2015, 15:08

Snejna написа:Мимето, ти нарочно ли сочиш хората? :hammer:

:?: :!: Кога и кого съм сочила, това е положението и да не ти се иска! :duel:
mimeto90

Мнениеот silver933 » 19 Ное 2015, 13:04

Абе айде ся да казваме на другите какви са им проблемите е малко странно, не мислите ли? Разнообразието не е за всяка уста лъжица, някои ги бива, други - не. Някои го харесват, а други не си падат по непознатите неща. :) Изневерите никога не дават гаранции, дори и да имаме най=якия живот според едни, той може да е много кофти според други.
Аватар
silver933

Мнениеот S_Milenska » 19 Ное 2015, 14:21

silver933 написа:Абе айде ся да казваме на другите какви са им проблемите е малко странно, не мислите ли? Разнообразието не е за всяка уста лъжица, някои ги бива, други - не. Някои го харесват, а други не си падат по непознатите неща. :) Изневерите никога не дават гаранции, дори и да имаме най=якия живот според едни, той може да е много кофти според други.

Не е така, аз си мисля, че мъжете или жените бягат от нещо, което им липсва. Ако връзката е пълноценна, има емоция, любов и страст, няма как да се стигне до изневери. Но ако всичко е еднообразно и скучно, то ясно, че ще се търси друго удоволствие. :!:
Аватар
S_Milenska

Мнениеот nushi.kisyova » 19 Ное 2015, 14:42

S_Milenska написа:
silver933 написа:Абе айде ся да казваме на другите какви са им проблемите е малко странно, не мислите ли? Разнообразието не е за всяка уста лъжица, някои ги бива, други - не. Някои го харесват, а други не си падат по непознатите неща. :) Изневерите никога не дават гаранции, дори и да имаме най=якия живот според едни, той може да е много кофти според други.

Не е така, аз си мисля, че мъжете или жените бягат от нещо, което им липсва. Ако връзката е пълноценна, има емоция, любов и страст, няма как да се стигне до изневери. Но ако всичко е еднообразно и скучно, то ясно, че ще се търси друго удоволствие. :!:

Така е, което не дава отговор защо зимата, то и за лятото може да се каже нещо подобно, тъй като тогава хормони бушуват, гола плът - навсякъде... :rolling:
nushi.kisyova

Мнениеот Rali_hr » 19 Ное 2015, 15:04

Ами зимата хората имат нужда повече да се гушкат и топлят, на това го отдавам аз. :lol:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот red_eyes » 19 Ное 2015, 15:57

Rali_hr написа:Ами зимата хората имат нужда повече да се гушкат и топлят, на това го отдавам аз. :lol:

Айде бе, според мен няма сезон за това нещо или го правиш, защото ти се иска, или се стискаш :shrug: :rolling: :rolling:
Аватар
red_eyes

Мнениеот Anka » 20 Ное 2015, 11:36

red_eyes написа:
Rali_hr написа:Ами зимата хората имат нужда повече да се гушкат и топлят, на това го отдавам аз. :lol:

Айде бе, според мен няма сезон за това нещо или го правиш, защото ти се иска, или се стискаш :shrug: :rolling: :rolling:

Винаги изневерите започват със стискане :lol:
Аватар
Anka

Мнениеот Elica » 20 Ное 2015, 14:22

Anka написа:
red_eyes написа:

Винаги изневерите започват със стискане :lol:

Не то дойде ли положението до изневери няма значение сезонът. Аз симисля, че точно на пролет е времето, когато хората и те като животните се разгонват. :lol:
Аватар
Elica

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски