Правила на форума
Добави отговор

Re: Изневярата. Дали да простим?

05 Ное 2015, 16:43

Само да не чуя, че ще му прощаваш, че ще почне да вършее ;)

Re: Пик на изневерите през зимата

17 Ное 2015, 12:19

Мимето, ти нарочно ли сочиш хората? :hammer:

17 Ное 2015, 15:08

Snejna написа:Мимето, ти нарочно ли сочиш хората? :hammer:

:?: :!: Кога и кого съм сочила, това е положението и да не ти се иска! :duel:

19 Ное 2015, 13:04

Абе айде ся да казваме на другите какви са им проблемите е малко странно, не мислите ли? Разнообразието не е за всяка уста лъжица, някои ги бива, други - не. Някои го харесват, а други не си падат по непознатите неща. :) Изневерите никога не дават гаранции, дори и да имаме най=якия живот според едни, той може да е много кофти според други.

19 Ное 2015, 14:21

silver933 написа:Абе айде ся да казваме на другите какви са им проблемите е малко странно, не мислите ли? Разнообразието не е за всяка уста лъжица, някои ги бива, други - не. Някои го харесват, а други не си падат по непознатите неща. :) Изневерите никога не дават гаранции, дори и да имаме най=якия живот според едни, той може да е много кофти според други.

Не е така, аз си мисля, че мъжете или жените бягат от нещо, което им липсва. Ако връзката е пълноценна, има емоция, любов и страст, няма как да се стигне до изневери. Но ако всичко е еднообразно и скучно, то ясно, че ще се търси друго удоволствие. :!:

19 Ное 2015, 14:42

S_Milenska написа:
silver933 написа:Абе айде ся да казваме на другите какви са им проблемите е малко странно, не мислите ли? Разнообразието не е за всяка уста лъжица, някои ги бива, други - не. Някои го харесват, а други не си падат по непознатите неща. :) Изневерите никога не дават гаранции, дори и да имаме най=якия живот според едни, той може да е много кофти според други.

Не е така, аз си мисля, че мъжете или жените бягат от нещо, което им липсва. Ако връзката е пълноценна, има емоция, любов и страст, няма как да се стигне до изневери. Но ако всичко е еднообразно и скучно, то ясно, че ще се търси друго удоволствие. :!:

Така е, което не дава отговор защо зимата, то и за лятото може да се каже нещо подобно, тъй като тогава хормони бушуват, гола плът - навсякъде... :rolling:

19 Ное 2015, 15:04

Ами зимата хората имат нужда повече да се гушкат и топлят, на това го отдавам аз. :lol:

19 Ное 2015, 15:57

Rali_hr написа:Ами зимата хората имат нужда повече да се гушкат и топлят, на това го отдавам аз. :lol:

Айде бе, според мен няма сезон за това нещо или го правиш, защото ти се иска, или се стискаш :shrug: :rolling: :rolling:

20 Ное 2015, 11:36

red_eyes написа:
Rali_hr написа:Ами зимата хората имат нужда повече да се гушкат и топлят, на това го отдавам аз. :lol:

Айде бе, според мен няма сезон за това нещо или го правиш, защото ти се иска, или се стискаш :shrug: :rolling: :rolling:

Винаги изневерите започват със стискане :lol:

20 Ное 2015, 14:22

Anka написа:
red_eyes написа:

Винаги изневерите започват със стискане :lol:

Не то дойде ли положението до изневери няма значение сезонът. Аз симисля, че точно на пролет е времето, когато хората и те като животните се разгонват. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 45