05 Ное 2015, 16:43
17 Ное 2015, 12:19
17 Ное 2015, 15:08
Snejna написа:Мимето, ти нарочно ли сочиш хората?
19 Ное 2015, 13:04
19 Ное 2015, 14:21
silver933 написа:Абе айде ся да казваме на другите какви са им проблемите е малко странно, не мислите ли? Разнообразието не е за всяка уста лъжица, някои ги бива, други - не. Някои го харесват, а други не си падат по непознатите неща. :) Изневерите никога не дават гаранции, дори и да имаме най=якия живот според едни, той може да е много кофти според други.
19 Ное 2015, 14:42
S_Milenska написа:silver933 написа:Абе айде ся да казваме на другите какви са им проблемите е малко странно, не мислите ли? Разнообразието не е за всяка уста лъжица, някои ги бива, други - не. Някои го харесват, а други не си падат по непознатите неща. :) Изневерите никога не дават гаранции, дори и да имаме най=якия живот според едни, той може да е много кофти според други.
Не е така, аз си мисля, че мъжете или жените бягат от нещо, което им липсва. Ако връзката е пълноценна, има емоция, любов и страст, няма как да се стигне до изневери. Но ако всичко е еднообразно и скучно, то ясно, че ще се търси друго удоволствие.
19 Ное 2015, 15:04
19 Ное 2015, 15:57
Rali_hr написа:Ами зимата хората имат нужда повече да се гушкат и топлят, на това го отдавам аз.
20 Ное 2015, 11:36
red_eyes написа:Rali_hr написа:Ами зимата хората имат нужда повече да се гушкат и топлят, на това го отдавам аз.
Айде бе, според мен няма сезон за това нещо или го правиш, защото ти се иска, или се стискаш![]()
![]()
20 Ное 2015, 14:22
Anka написа:red_eyes написа:Rali_hr написа:Ами зимата хората имат нужда повече да се гушкат и топлят, на това го отдавам аз.
Айде бе, според мен няма сезон за това нещо или го правиш, защото ти се иска, или се стискаш![]()
![]()
Винаги изневерите започват със стискане