03 Ное 2015, 15:11
Slavena написа:dacka85 написа:Аз мисля,че бих простила, но така ще го разиграя после,че свят ще му се вие и никога няма и да си помисли да повтори същата грешка.
Ти така си мислиш, в едн момент или ще ти мине или ще се разделите.
Така е, при изневяра няма средно положение, който умее забравя, другите се разделят.
03 Ное 2015, 16:36
И все пак си мисля, че всеки ще си има едно на ум и занапред, няма как да се прости и да остане в миналото.
04 Ное 2015, 12:03
не,не бих я простила в никакъв случай. въпросът за изневярата опира и до това дали въобще ще се разбере за нея. защото стара приказка твърди,че никой мъж или жена не остава само с един мъж или жена завинаги. изневярата рано или късно се случва,въпросът е в това дали ще се разбере от партньора и дали тя е и емоционална, а не само физическа. познавам семейства за които се носят слухове,че единият е изневерил,ама като не можеш да го докажеш подобни неща си остават догадки. със сигурност това семейство си има проблеми,но факта,че са още заедно означава,че изневярата е извършена перфектно без следи и в партньора може да има съмнения,без доказателства обаче. ако една изневяра е системна обаче,място за прошки няма!
04 Ное 2015, 12:16
То какви ли следи може да има, според мен лесно може да се изневери така, че никой да не разбере след това. Въпросът е в самосъзнанието! Ако това ти тежи и искаш да го споделиш, то след това идва трудното. Изневярата определено се случва често в наши дни, а и как няма, след като сме научени от млади да имаме различни сексуални партньори.
04 Ное 2015, 16:49
Не искам да се правя на моралистка, но не съм изневерявала на мъжа си, не съм разбрала и той да го е правил. Не мога да се закълна, че няма да се случи, но засега не изпитвам нужда.
04 Ное 2015, 17:03
Pacienti написа:Не искам да се правя на моралистка, но не съм изневерявала на мъжа си, не съм разбрала и той да го е правил. Не мога да се закълна, че няма да се случи, но засега не изпитвам нужда.

От колко години сте женени? Аз си мисля, че може би след 15 години започва залитането..
05 Ное 2015, 13:16
kauda написа:Pacienti написа:Не искам да се правя на моралистка, но не съм изневерявала на мъжа си, не съм разбрала и той да го е правил. Не мога да се закълна, че няма да се случи, но засега не изпитвам нужда.

От колко години сте женени? Аз си мисля, че може би след 15 години започва залитането..

Леле, недей така, че ние ги наближаваме вече.

Надявам се да не си изневеряваме. Според мен вината за изневярата се крие в този, на който изневеряват. АКо мъжът или жената има всичко вкъщи, няма да тръгне да го търси на друго място.
05 Ное 2015, 15:48
Аз съм изневерявала 2 пъти на бивши

. На мъжа си не и не бих никога .
05 Ное 2015, 16:09
dacka85 написа:Аз съм изневерявала 2 пъти на бивши

А такааа!

Той мъжът ти малко страшен ми звучи, и аз не бих му изневерила.
05 Ное 2015, 16:26
Snejna написа:dacka85 написа:Аз съм изневерявала 2 пъти на бивши

А такааа!

Той мъжът ти малко страшен ми звучи, и аз не бих му изневерила.

Хахахххааа

Не, не е страшен милия ми той

! Изневярата е гадна работа и не бих му причинила подобно нещо надявам се и той на мен. Но иначе ако се случи да ми изневери някога мисля, че ще простя.