05 Мар 2013, 11:27
23 Мар 2013, 15:13
Ivetoo63 написа:Zdraveite D-r Doseva.Iskam da vi spodelq moq problem.Momi4e sam na 20.Stradam ot strahova nevroza ve4e 5 godini.Piq si hap4etata tu se opravqm tu padam pak v tazi dupka koqto me kara da se 4uvstvam mnogo zle.Tuk ot 2 meseca imam strahotno predka4ane na sarceto zadu6ava me preska4a tupti mnogo barzo i neznam kakvo da si mislq ve4e !Hodih na EKG 2 pati i po vreme na vtorata EKG imah to4no v tozi monet ekstrasistoli!Otkriha mi sinusova aritniq i mi kazaha 4e bila nevrogenna i mi kazaha da biq menta valerian glog i menta!Az sam mnogo 4ustvitelna.Ako polu4a nqkakv simptom mislq 4e e bolest.Hipohondri4ka sam i sega se strahuvam da ne mi spe sarceto ot tova preska4ane i zadu6avane po vreme na preska4aneto !Mnogo se strahuvam moje li da mi spe tova bolest li e bihte li mi dali nqkakv savet?Blagodarq vi predvaritelno!Pozdravi-Burgas
23 Мар 2013, 15:30
maca_niki написа:Здравейте,д-р Досева!Имам хроничен бронхит от доста години.Сега съм на 47 г. Имам и синузит.Това, което ме притеснява е, че от около 10 дена имам светло-зелени храчки-сутрин и то само един-два пъти на ден вадя такива храчки.Носът ми е често запушен и секрет се стича към гърлото.Ходих на преглед при личния си лекар, който ме преслуша и каза, че най-вероятно са от синузита.Иначе сутрин вадя и безцветни храчки-малко. Добре се чувстувам иначе-нямам т-ра или болки.Понякога имам лек задух, но той може да е свързан с менопаузата, може с нервно напрежение, пък може и с бронхита-не знам.Л.лекар ми изписа геломиртол форте-2/1, капки за нос с адреналин и натр.хлорид,които сама приготвих, по негово предписание и тонипирин.4-ти ден пия геломиртола и сутрин пак си вадя по малко секрети, като от носа са безцветни, а от трахеята пак зелени,само,че по-разводнени. Нормално ли е да усещам дъха си, че мирише на борова смола-дали не е от геломиртола този дъх? Моля за вашето компетентно мнение.
23 Мар 2013, 15:50
misska написа:Здравейте!Бих искала да разбера повече за чернодробна енцефалопатияи по-точно за крайния стадий на тази болест.В следствие на чернодробна цироза ли е?На болния колко му остава,след като започне да отказва мозъка(дезориентация,агресивно поведение,сънливост...).Всокия билирубин ли "натравя" мозъка?
Предварително благодаря за отговора!
27 Мар 2013, 14:09
27 Мар 2013, 14:09
30 Мар 2013, 08:38
Ivetoo63 написа:Blagodarq vi za otgovora za Hodih pri kardiolog.Napravi mi ExoKardiografiq.Kaza mi 4e sarceto mi e zdravo ,ponqkoga mi kaza 4e sam imamala aritmiq(preska4aniq na sarceto)no ne bili opasni.eto rezulatite ot Ehokardiografiqta AORTNA KLAPA-trikupsidna,separaciq na platnata-16.00mm AORTEN KOREN-28.00mm LQVO PREDSARDIE-33.00mm DQSNA KAMERA-23.00mm MITRALNA KLAPA-intaktna LQVA KAMERA Septum-8.70mm ZS-6.90mm DT-49.70mm TDO-117.00ml TCO-37.00ml FI-68% FS-0.00% Segmentna kinetika-BEZ NARUSHENIQ. Perikard-.B.o VA-0.53m/s Kaza mi kardiologa che vsichko e normalno i da ne se pritesnqvam a moeto preskachane prodaljava,osobeno vecher kogato si legna i mnogo se strahuvam ot tova preskachane i psirane za sekunda.Poluchavam buca v garloto,ne moga da sedq naedno mqsto,vse loshi misli imam.Kkavo da pravq?Molq za savet!
31 Мар 2013, 19:58
02 Апр 2013, 12:47
Ivetoo63 написа:Blagodarq vi o6te vednaj preska4aneto prodaljava no sega rabotq varhu uma si i straha si i mislq 4e za sega se spravq.Pozdravi Burgas!
06 Апр 2013, 10:55