07 Май 2014, 15:46
Пламена Йонкова написа:ЗДРАВЕЙТЕ!ИМАМ ПСОРИАЗИС ВУЛГАРИС ОТ 1 ГОДИНА.НЕ ЖЕЛАЯ ДА ГО ЛЕКУВАМ С КОРТИКОСТЕРОИДИ И ВСЯКАКВИ ТАКИВА КРЕМОВЕ.ИМАМ ПО ЦЕЛИЯ СКАЛП,ЛАКТИ,УШИ И ИНТИМНИ ЧАСТИ.СЛЕД ПОЯВАТА МУ КОЖАТА НА ЛИЦЕТО И ДЕКОЛТЕТО Е ОБРИНАТА В СИТНИ ПЪПКИ И КОМЕДОНИ,А ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ДО СЕГА НЕ СЪМ ИМАЛА ТАКЪВ ПРОБЛЕМ.ИСКАМ ДА ИЗБЕРА КАПСУЛИ-ИМУНОСТИМУЛАТ С КОРЕН ОТ ЧЕРЕН БЪЗ ИЛИ ТАКИВА С АЛОЕ ВЕРА,НО НЕ ЗНАМ НА КОЙ ДА СЕ СПРА.ИСКАМ ДА МАЖА ПЛАКИТЕ ПО ТЯЛОТО И НАЙ-ВЕЧЕ ПО СКАЛПА,НО СЪЩО НЕ ЗНАМ С КАКВО.МОЛЯ,ПОМОГНЕТЕ МИ.НА 29 ГОДИНИ СЪМ И ТОВА МИ ПРЕДИЗВИКВА АДСКИ НЕУДОБСТВО. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СЪРБЕЖА,ПОСТОЯННОТО ЛЮЩЕНЕ НА КОЖАТА НА ГЛАВАТА,СЪЗДАДОХ СИ ЛОШ НАВИК.БЛАГОДАРЯ ВИ!
С УВАЖЕНИЕ,ПЛАМЕНА ЙОНКОВА
07 Май 2014, 15:52
Flam написа:Здравейте, появиха ми се розови петна по кожата, с леко лющене. Не усещам сърбеж, но ме притесняват. Преди няколко дни открих едно петно, над тригълника - и реших, че може да е от дънките или от колан. Но днес забелязах още две петна под мишницата и 2 на гърба и едно на крака. Първото петно е около 2 см, всички останали са не повече от сантиметър. Намирам се в чужбина в малък град и не знам къде да търся дерматолог. Имам ли причина да се притеснявам? Прикачвам снимки, не знам до колко се вижда
16 Юли 2014, 12:18
16 Юли 2014, 13:54
cvete731 написа:Здравейте! Аз имам витилиго от 15 год,което е обхванало цялото ми тяло.Въпроса ми е може ли да се премахне пигментацията която е останала и къде може да се извърши процедурата?
19 Юли 2014, 07:58
20 Юли 2014, 13:03
Daniela1 написа:Здравейте! На 34 години съм и от близо 10 години ми се появиха едни лунички по лицето, които първоначално бяха по малко и по светли, но след това се разпространиха и станаха по тъмни. Към момента имам такива под двете очи и по носа. Ходих на дерматолог , но тя ми каза че не могат да се изчистят, предписа ми слънчезащитен крем с който да се предпазва лицето от тяхното разпространяване. Правила съм и много маски на лице с природни продукти и домашни средства за изчистване на лунички но без ефект. Купувала съм и кремове за изчистване на лунички отново без ефект. Според лекарката това са лунички но според мен приличат малко и на кафяви петънца по лицето. От какво се появяват тези лунички и как мога да се справя с тях. Липсват ли ми в организма определени витамини, минерали поради които се появяват и какви лекарства трябва да приемам вътрешно за да реша този козметичен проблем? Тялото ми е слабо около 45 килограма. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете!
22 Юли 2014, 20:41
23 Юли 2014, 11:25
Daniela1 написа:Здравейте! Много благодаря за бързия отговор. Снимах си лицето и мога да ви изпратя снимка за да ми отговорите дали това са лунички или мелазма. Ще ви бъда благодарна ако ми напишите и имейл на който да пратя снимката!
23 Юли 2014, 13:14
23 Юли 2014, 13:42
Daniela1 написа:Здравейте! Изпратих Ви снимка на violina_todeva@abv.bg