Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Неусетното отслабване, дали е реално постижимо?

07 Яну 2015, 16:50

ВЕднъж съм отслабвала неусетно - като ученичка. Излизах, забавлявах се, купонясвах по цяла нощ, свалих близо 40кг. за 1 лято, ама сега каквото и да правя не става така неусетно :(

07 Яну 2015, 16:57

Няма мързелив начин за борба с килограмите, това е истината, трябва да сме стриктни и сериозни, за да се справим с този проблем. :(

08 Яну 2015, 18:12

неусетното напълняване ми се вижда по-реално постижимо, неусетно отслабване досега не съм разбрала някой така неусетно да свали някое и друго килце..

08 Яну 2015, 22:09

Когато се влюбим отслабваме, така че решението е нова любов, само не знам мъжетен и дали ще са съгласни. :mrgreen:

08 Яну 2015, 23:08

Няма такова нещо, трябва внимание, трябва дисциплина, трябва желание! Неусетно няма как да стане, освен ако не се окаже, че имате някакви проблеми.

09 Яну 2015, 10:02

И аз не мисля, че може да се отслабне ей така без някакви усилия и положен труд.

09 Яну 2015, 10:35

Това може да се случи само в тийнейджърските години, когато хормонално се развиваме и може метаболизма да е по-бърз, но в друг случай е почти невъзможно. Има някои индивиди, които слабея примерно след раждане, защото децата им не ги оставят да си почиват, но това са много редки случаи.

09 Яну 2015, 14:16

Lili_pili написа:Това може да се случи само в тийнейджърските години, когато хормонално се развиваме и може метаболизма да е по-бърз, но в друг случай е почти невъзможно. Има някои индивиди, които слабея примерно след раждане, защото децата им не ги оставят да си почиват, но това са много редки случаи.

Затова пък ще си помагаме, дори и да е трудно и сякаш недостижимо! :)))

Re: Само воля ли ни липсва при диетите, защо се проваляме?

16 Яну 2015, 17:45

Обкръжението е също много важно, ако сте сред хора, които ядат повече на вас ще ви е невъзможно дори да спазвате диета. :lol:

Re: Само воля ли ни липсва при диетите, защо се проваляме?

19 Яну 2015, 16:50

Мисля, че наистина само волята проваля, всяко друго условия може да бъде пропуснато! :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 54