Изневярата. Дали да простим?

Re: Пик на изневерите през зимата

Мнениеот Harmony » 20 Ное 2015, 17:52

Elica написа:
Anka написа:
red_eyes написа:Айде бе, според мен няма сезон за това нещо или го правиш, защото ти се иска, или се стискаш :shrug: :rolling: :rolling:

Винаги изневерите започват със стискане :lol:

Не то дойде ли положението до изневери няма значение сезонът. Аз симисля, че точно на пролет е времето, когато хората и те като животните се разгонват. :lol:

То понякога си е изцяло до хората, те някои са си така :lol:
Аватар
Harmony

Мнениеот Jully » 15 Дек 2015, 15:59

Elica написа:Не то дойде ли положението до изневери няма значение сезонът. Аз симисля, че точно на пролет е времето, когато хората и те като животните се разгонват. :lol:

И аз мисля, че пролетта е времето, в когато всички се разпалват и започват да се забавляват ;)
Аватар
Jully

Мнениеот Rali_hr » 17 Дек 2015, 18:07

Зиме, лете, по всяко време могат да се случат нещата, но не знам по кое време ще е в повече, айде за зимата арзбираемо, че е по-хладно и хората искат да се топлят
Аватар
Rali_hr

Мнениеот LaCoquine » 18 Дек 2015, 11:43

Това е някаква безумна статистика, реално е безсмислена извадка, някой би направил нещо по този въпрос ли?
LaCoquine

Как усещате, че партньорът ви "кръшка"? И какво правите след това...?

Мнениеот Galina.bg » 25 Яну 2016, 16:51

От няколко седмици усещам, че партньорът ми в живота се дистанцира от мен. Внезапно започна да прекарва много време с телефона си, търси усамотение. Изведнъж започна да закъснява, а работата му е била винаги с точен край. Дори и с децата ни не си играе /да, имаме две деца/.
Възможно ли е причината да е друга жена? Ще се изям, ако е така.
Да, сексуалният ни живот не е много интензивен /как да е, с две малки деца, без баби в София/ и в двустаен апартамент.
Кръшка ли ми, вие на какво мнение сте? И ако да, какво да направя? На 41 години съм, той е на 43. Доста сериозна възраст, за да започвам всичко отначало. Много ще се радвам на съвети!
Galina.bg

Re: Как усещате, че партньорът ви "кръшка"? И какво правите след това...?

Мнениеот black » 25 Яну 2016, 17:06

Galina.bg написа:От няколко седмици усещам, че партньорът ми в живота се дистанцира от мен. Внезапно започна да прекарва много време с телефона си, търси усамотение. Изведнъж започна да закъснява, а работата му е била винаги с точен край. Дори и с децата ни не си играе /да, имаме две деца/.
Възможно ли е причината да е друга жена? Ще се изям, ако е така.
Да, сексуалният ни живот не е много интензивен /как да е, с две малки деца, без баби в София/ и в двустаен апартамент.
Кръшка ли ми, вие на какво мнение сте? И ако да, какво да направя? На 41 години съм, той е на 43. Доста сериозна възраст, за да започвам всичко отначало. Много ще се радвам на съвети!

Като мъж ви казвам, че работата не е чиста. Изведнъж започне ли да заключва телефона с пароли, усмихва ли се и весел ли е много като говори по него - лошо. Или го прихващате на къс пас, или се правите, че не виждате нищо.
black

Мнениеот Anka » 25 Яну 2016, 17:16

Възможно е и да си е намерила някоя млада и красива жена, по-атрактивна от теб. Случва се понякога. Защо си мислиш, че на 41г ти е късно да започнеш живота си на ново, а и това ли е живота ти да си домакиня? Гледай си кефа, като ти изневерява направи го и ти. :)
Аватар
Anka

Мнениеот Galina.bg » 25 Яну 2016, 17:19

Anka написа:Възможно е и да си е намерила някоя млада и красива жена, по-атрактивна от теб. Случва се понякога. Защо си мислиш, че на 41г ти е късно да започнеш живота си на ново, а и това ли е живота ти да си домакиня? Гледай си кефа, като ти изневерява направи го и ти. :)

С две деца под 6 години, затворена у дома, насред тиганите и тенджерите, зарината от пране, ти нещо за изневяра ли...спомена?
Galina.bg

Мнениеот BeenieGal » 25 Яну 2016, 19:28

Galina.bg написа:
Anka написа:Възможно е и да си е намерила някоя млада и красива жена, по-атрактивна от теб. Случва се понякога. Защо си мислиш, че на 41г ти е късно да започнеш живота си на ново, а и това ли е живота ти да си домакиня? Гледай си кефа, като ти изневерява направи го и ти. :)

С две деца под 6 години, затворена у дома, насред тиганите и тенджерите, зарината от пране, ти нещо за изневяра ли...спомена?

Вие в ред ли сте... когато се прави такова нещо, то трябва и двамата партньори да са наясно с него... далеч от ок е, ако когато няма комуникация, а относно теси тигани и тенджери, смятам, че не си пожелала да се от
рганизираш - не си успяла, така че няма никакво място за такова реплики.
Относно цялостната ситуация, по-добре ако е така забрави собственическото чувство, седнете, говорете, изяснете се, ако е така, кажи му, че нямаш нищо против, стига и при двамата да е едно и също, да се чувствате свободни и да не слагате ограничения, това със сигурност ще сплоти семейството много повече!
Аватар
BeenieGal

Мнениеот iwoni » 26 Яну 2016, 12:09

Galina.bg написа:

Щом сте на 41 г.значи късно сте родила децата си, значи сте си поживели повечко. Да не би това да му липсва на мъжа ви - предишната свобода, да сте само двамата?
iwoni

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски