Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Коя е любимата ви секс поза?

Мнениеот exotic » 10 Дек 2015, 17:23

Harmony написа:
Jully написа:хехехе, няма начин, а ние с каката и с бебето, което очакваме съвсем скоро да се роди направо не знам какъв секс ще правим в скоро време, а и от месец сме на сухо. :)

Да, покрай бременността май при всички е най-тегаво, но се преживява, а и сякаш тази ти енергия отива другаде, не ти остава много време да се сещаш за това!

Въртите, сучете все до това стигате, хайде да разнообразим малко... аз обичам да съм отгоре, например... или като наказана :mrgreen: :mrgreen: права до стената! :smile:
exotic

Re: Получавали ли сте контузии по време на секс? Коя поза смятате за най-опасна?

Мнениеот red_eyes » 30 Дек 2015, 14:13

Monika_Spasova написа:
Slavena написа:
Monika_Spasova написа:За мен една от най-опасните не знам защо съм решила, че е 69, то е голяма аеробика това за жената. :roll:

Кое е лошото на 69, няма опасност да се случи нищо, опасно е в банята примерно.

Е в банята прави ако правите 69 наситина ще е опасно. Ами мен не ме кефи.. ;)

Хмм, вие за 69 от право положение ли говорите, защото иначе не разбирам каква толкова е аеробиката :roll:
Аватар
red_eyes

Re: Получавали ли сте контузии по време на секс? Коя поза смятате за най-опасна?

Мнениеот MollyDolly » 04 Яну 2016, 15:57

Стига бе хора, жени, толкова ли да сте схванати, че да не можете да надкрачите партньора си :shock: :oops:
MollyDolly

Мнениеот Mon_ton » 04 Яну 2016, 16:06

MollyDolly написа:Стига бе хора, жени, толкова ли да сте схванати, че да не можете да надкрачите партньора си :shock: :oops:

А, то не е само надкрачване. :)
Аватар
Mon_ton

Re: Възможно ли е някои секс пози да направят по-силна връзката ни?

Мнениеот kauda » 18 Яну 2016, 16:27

Mon_ton написа:
Rali_hr написа:
Mon_ton написа:Кои пози биха ни сближили повече от традиционно използваните, Мисионерската май е най-сближаващата поза и с най-голяма интимност.

Нали знаеш защо се нарича мисионерска - да си свършиш мисията там.. :lol:

Да, но все пак всичко се случва лице в лице с изключителна близост, не мисля, че кучешката би спомогнала, да станем с по-силна връзка :)

Макар че ако се гледа от гледна точка на интимността и това, което си готова да дадеш и покажеш, то определено е повече от една мисионерска поза, тъй че може да спомогне за интимността. :)
Аватар
kauda

Мнениеот maminka » 19 Яну 2016, 11:32

kauda написа:
Mon_ton написа:
Rali_hr написа:Нали знаеш защо се нарича мисионерска - да си свършиш мисията там.. :lol:

Да, но все пак всичко се случва лице в лице с изключителна близост, не мисля, че кучешката би спомогнала, да станем с по-силна връзка :)

Макар че ако се гледа от гледна точка на интимността и това, което си готова да дадеш и покажеш, то определено е повече от една мисионерска поза, тъй че може да спомогне за интимността. :)

Но и лице в лице, не зная доколко би създала силна връзка, затова пък обожавам да съм с гръб към него, така се чувствам защитена и е страшно приятно, а той от силната стана :idea:
maminka

Мнениеот svetlozara » 20 Яну 2016, 17:21

maminka написа:Но и лице в лице, не зная доколко би създала силна връзка, затова пък обожавам да съм с гръб към него, така се чувствам защитена и е страшно приятно, а той от силната стана :idea:

Поза лъжички може да е доста интимна това си е така. :heartbeating:
svetlozara

Мнениеот fawla » 20 Яну 2016, 18:35

Аз предпочитам да виждам партньора ми и да го гледам в очите, не обичам да съм с гръб, но го правя за общото удоволствие, определено не смятам, че е начина да се сплотим емоционално повече.
Аватар
fawla

Мнениеот BeenieGal » 21 Яну 2016, 16:24

fawla написа:Аз предпочитам да виждам партньора ми и да го гледам в очите, не обичам да съм с гръб, но го правя за общото удоволствие, определено не смятам, че е начина да се сплотим емоционално повече.

Всеки определено има различни усещания за това, но в крайна сметка вие не сте само в една и съща поза, могат и на двамата да се задоволят желанията и връзката да се засили.
Аватар
BeenieGal

Мнениеот pavleta » 18 Фев 2016, 16:23

Определено раздвижването в сексуалния живот на една двойка си оказва влияние. Всяка една поза, която не е пробвана, ще допринесе много.
pavleta

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски