05 Яну 2015, 16:15
mimi9123 написа:Здравейте,от 13 годишна имам акне,-беше доста упорито.Посещавала съм дерматолози ,изписвали са ми различни продукти ,но нямаше никакъв резултат.Сега съм на 23 години продължавам да имам акне,но не е такова каквото е било преди ,изключително бързо изчезват пъпките,по лошото е че ми останаха белези и червени петна,използвала съм цялата серия на Акне аут ,не ми помогна кой знае колко,прекалено ми изсушаваше кожата,пиех хапчета Вибрамицин 100 мг,но и те не помогнаха.За белези използвах контратубекс в доста продължителен период и нищо.Изпращам снимки на пощата Ви за състоянието на кожата ми.Моля да ми препоръчате терапия (освен лазерна) за белезите и високо покривен фон дю тен .Благодаря предварително
05 Яну 2015, 16:17
atoneva1 написа:Здравейте,на 28 години съм и имам мазна кожа в Т зонатата.Когато бях в пубертета бях с чисто лице с изключене на 1-2пъпки на брадичката когато бях в цикъл, но те минаваха бързо.Истинския проблем дойде когато забременях и цялата ми брада стана с много пъпки.След като родих продължават да ми излизат,но вече имам и белези.В момента ползвам ДНевен крем гел на Здраве акне стоп .Забравих да спомена ,че около устата и брадата кожата стои възпалена и червена и имам комедони на носа и брадата.Благодаря ви предварително
05 Яну 2015, 16:55
Dr Violina Todeva написа:mimi9123 написа:Здравейте,от 13 годишна имам акне,-беше доста упорито.Посещавала съм дерматолози ,изписвали са ми различни продукти ,но нямаше никакъв резултат.Сега съм на 23 години продължавам да имам акне,но не е такова каквото е било преди ,изключително бързо изчезват пъпките,по лошото е че ми останаха белези и червени петна,използвала съм цялата серия на Акне аут ,не ми помогна кой знае колко,прекалено ми изсушаваше кожата,пиех хапчета Вибрамицин 100 мг,но и те не помогнаха.За белези използвах контратубекс в доста продължителен период и нищо.Изпращам снимки на пощата Ви за състоянието на кожата ми.Моля да ми препоръчате терапия (освен лазерна) за белезите и високо покривен фон дю тен .Благодаря предварително
Здравейте, mimi9123!
Разгледах снимките, които сте приложила в е-мейла ми!
Считам, че към момента имате нужда от лечение на акнето. Все още нещата не са утихнали, а и разчоплянето допълнително влошава проблемът!
Като фон дьо тен Ви препоръчвам на Avene от серията Couvrance. Той не много плътен, но е некомедоноген и няма да влошава състоянието Ви!
Желая Ви успешна Нова Година!
С уважение,
д-р Тодева
05 Яну 2015, 17:31
mimi9123 написа:Dr Violina Todeva написа:mimi9123 написа:Здравейте,от 13 годишна имам акне,-беше доста упорито.Посещавала съм дерматолози ,изписвали са ми различни продукти ,но нямаше никакъв резултат.Сега съм на 23 години продължавам да имам акне,но не е такова каквото е било преди ,изключително бързо изчезват пъпките,по лошото е че ми останаха белези и червени петна,използвала съм цялата серия на Акне аут ,не ми помогна кой знае колко,прекалено ми изсушаваше кожата,пиех хапчета Вибрамицин 100 мг,но и те не помогнаха.За белези използвах контратубекс в доста продължителен период и нищо.Изпращам снимки на пощата Ви за състоянието на кожата ми.Моля да ми препоръчате терапия (освен лазерна) за белезите и високо покривен фон дю тен .Благодаря предварително
Здравейте, mimi9123!
Разгледах снимките, които сте приложила в е-мейла ми!
Считам, че към момента имате нужда от лечение на акнето. Все още нещата не са утихнали, а и разчоплянето допълнително влошава проблемът!
Като фон дьо тен Ви препоръчвам на Avene от серията Couvrance. Той не много плътен, но е некомедоноген и няма да влошава състоянието Ви!
Желая Ви успешна Нова Година!
С уважение,
д-р Тодева
Благодаря много,а какви продукти ми препоръчвате за лечението на акенто ?
05 Яну 2015, 18:14
10 Яну 2015, 16:22
12 Яну 2015, 16:07
elv написа:Здравейте д-р Тодева, здравословния ми проблем от противозачатъчните беше високо кръвно налягане, след 3 различни вида, се установи, че е от хапчетата, поради тази причина няма как да приема противозачатъчни. В момента пия Изопринозин, дали има някакво влияние върху акнето като цяло? Нещо друго може ли да ми препоръчате, като козметика? Цикъла ми не е много редовен, но се опитваме да го регулираме с Дуфастона. Дали би било добре да приема някаква хранителна добавка, като бирена мая например?
12 Яну 2015, 16:30
Ivanov12345 написа:Здравейте, имам проблем с кожата от 15 годишен. Сега съм на 22 и все още не мога да се оттърва от пъпките и раздразненията по главата. Ползвах какво ли не - продукти на AVON, на BIODERMA гел, Зинерит, INDOXYL и други. Ходих на козметик няколко пъти, но ми е доста скъпо да ходя всеки месец. Кожата ми постоянно се омазнява; опитвам се да се храня здравословно, не ям шоколад и ограничавам кафето, не пуша... Не знам вече от какво е и как да се справя с проблема. Как мога да ви пратя снимки да ви покажа за какво става въпрос?
20 Яну 2015, 20:14
25 Яну 2015, 17:33