19 Авг 2016, 12:10
караколеват написа:Jully написа:Добре, но може ли пък всеки ден да ядеш супа.... само и само да нямаш запек. Трябва да има някакво решение, което да не е свързано с това яж супа с повече олио. Според мен включването просто на някои храни може да е от значение, разнообразието, а не еднообразието. То и по лъжица зехтин да се пие сутрин,м без други промени би имало ефект :)
Супа ли?не съм споменавала никаква супа!мед и кокосово масло,консистенцията е като мед и краве масло!
19 Авг 2016, 12:15
Jully написа:караколеват написа:Jully написа:Добре, но може ли пък всеки ден да ядеш супа.... само и само да нямаш запек. Трябва да има някакво решение, което да не е свързано с това яж супа с повече олио. Според мен включването просто на някои храни може да е от значение, разнообразието, а не еднообразието. То и по лъжица зехтин да се пие сутрин,м без други промени би имало ефект :)
Супа ли?не съм споменавала никаква супа!мед и кокосово масло,консистенцията е като мед и краве масло!
Явно сме писали по едно и също време, имах предвид по-предните постове, които само съветват консумацията на супа. :))
19 Авг 2016, 12:42
fawla написа:Много се надявам, ако някоя от вас е успяла да се справи със запека завинаги да сподели какъв е бил нейният метод, знам,че доброто за едно не е добро за всички, но все не се знае кога може да бъде от полза и за мен.
19 Авг 2016, 12:51
02 Сеп 2016, 14:33
Ваня Стойчева написа:На мен нищо не мога да кажа, че ми помага. Месец съм добре, месец два зле. Ям сутрин плодове, пия по много вода на ден, а следобед си хапвам някой плод също. Обядът ми често е от салата. И няма ефект. Месо ям много рядко, млечни също. Единствено, ако салатата мие с маруля има ефект, ако е краставици и домати - никакъв шанс.
08 Сеп 2016, 15:19
15 Сеп 2016, 14:23
16 Сеп 2016, 14:19
19 Сеп 2016, 12:55
19 Сеп 2016, 13:01