Ефективни народни рецепти и съвети при запек и лениви черва

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Знаете ли колко бързо се усвояват различните храни? А съобразявате ли с това храненето си?

Мнениеот Neven498 » 14 Май 2015, 12:18

MollyDolly написа:
Neven498 написа:То е доста индивидуално и откъм организъм. Аз лично много добре се чувствам, когато съм яла фъстъчено масло и от него не дебелея, засища ме и нямам запек. Други хора пък твърдят точно обратното. Трябва да си го усетищ, да наблюдаваш организма си и така :)

Това до колкото разбирам пак зависи от това в какво здраве е стомахът ти и как извършва функциите си :idea: :idea:

Явно имам сравнително здрав стомах. ;) Чувствам се добре, гледам да не се натоварвам с тежки за преработка храни, хапвам пресни плодове и зеленчуци и не го мисля много-много.
Аватар
Neven498

Re: Знаете ли колко бързо се усвояват различните храни? А съобразявате ли с това храненето си?

Мнениеот magda » 19 Май 2015, 16:53

Neven498 написа:
MollyDolly написа:
Neven498 написа:То е доста индивидуално и откъм организъм. Аз лично много добре се чувствам, когато съм яла фъстъчено масло и от него не дебелея, засища ме и нямам запек. Други хора пък твърдят точно обратното. Трябва да си го усетищ, да наблюдаваш организма си и така :)

Това до колкото разбирам пак зависи от това в какво здраве е стомахът ти и как извършва функциите си :idea: :idea:

Явно имам сравнително здрав стомах. ;) Чувствам се добре, гледам да не се натоварвам с тежки за преработка храни, хапвам пресни плодове и зеленчуци и не го мисля много-много.

Затова явно не ти трябват и пробиотиците, за които сигурно всичко по-активни потребители писаха в темата :lol: :lol:
magda

Мнениеот Monika_Spasova » 20 Май 2015, 10:15

Всичко е свързано със здравето на стомаха така или иначе :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Neven498 » 20 Май 2015, 11:12

magda написа:Затова явно не ти трябват и пробиотиците, за които сигурно всичко по-активни потребители писаха в темата :lol: :lol:

Ами, в интерес на истината съм приемала пробиотик и периодично правя курсове, особено когато съм боледувала. Миналата година ми беше много тежка, имунната ми система беше доста слаба. Тогава пих. ;)
Аватар
Neven498

Мнениеот BeenieGal » 21 Май 2015, 14:51

А колко време трябва да се пият, за да се усети разликата, как смяташ, една седмица достатъчна ли е или по-скоро една опаковка? :roll:
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Monika_Spasova » 21 Май 2015, 14:59

Освен и аз да взема да пия за спорта, туко виж ми помогне, усещам че ми в зле в последно време.
Аватар
Monika_Spasova

Re: Домашни рецепти за преборване на запека?

Мнениеот Snejna » 11 Юни 2015, 13:56

Mon_ton написа:Запека може да го излекуваме и само с една топла напитка сутрин, не е невъзможно :)

Ти така си мислиш, доста имам да изпия, докато започне да ми действа на стомаха...
Аватар
Snejna

Мнениеот Kaya » 11 Юни 2015, 16:34

аз също имам такива проблеми, хич не ми е хубаво, но какво да се прави, само когато ядях всеки ден овесени ядки бях добре, но спрях, не са ми вкусни, сега се измъчвам.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Локумът » 11 Юни 2015, 17:06

Жените трябва да се движите повече, че да ви върви по-добре метаболизма, не става само с ядене на банички.
Аватар
Локумът

Мнениеот Andrey » 12 Юни 2015, 12:21

ядене на супа, боб, леща, без хляб :)
Аватар
Andrey

ПредишнаСледваща

Назад към Домашен лекар