Тук можете да зададете въпроси по акушерство и гинекология и да споделите мнения за Вашия проблем.
Правила на форума
Заключена

Re: Д-р Димитър Митев - акушерството и гинекология

18 Фев 2014, 19:19

petqvs написа:Здравейте!
Наскоро разбрах за т.нар. менструална чашка и ще Ви бъда благодарна, ако изразите някакво мнение за използването й.
:)

Здравейте! Използването на менструална чашка е изцяло ваш избор. В случай, че не изпитвате някакъв дискомфорт и нямате някакви притеснения може да опитате! :)

18 Фев 2014, 19:24

daniellka4653 написа:Здравейте,
имам въпрос,ще разчитам на отговор от вас.
Пия Логест ,след като прaвя почивка на 6м.,нямала съм никакви проблеми.В случая ми оставаха 5 хапчета преди да ми свърши цялата опаковка и ми дойде-доста слабо,но все пак е на лице.Вчера изпих последното,за да довърша цикълът,но такова нещо не ми се е случвало.

Направих си тест-отрицателен е.

Някакъв хормонален дисбаланс ли е ? Разчитам на вашето мнение!
Благодаря!

Здравейте! Това не е хормонален дисбаланс. Проблема ми ви се казва спотинг (зацапващо кървене). Дължи се на подновения прием на противозачатъчните. Продължавайте приема по схема. Най-вероятно при следващия прием този проблем няма да се прояви. Все пак ако имате някакви притеснения се посъветвайте и прегледайте при специалист по акушерство и гинекология.

18 Фев 2014, 19:28

ИВЕЛИНА ИВАНОВА написа:Здравейте искам да Ви попитам какво Ви е мнението за "Квантовата диагностика с биоскенер" и поточно помага ли за диагностика на реални здравословни проблеми.Имаме проблем със зачеването на нашето бебче и се чудя една такава диагностика би ли изяснила нещата.

Здравейте! Това не мисля, че ще помогне за диагностиката и проблемите свързани с вашето репродуктивно здраве. Съветвам ви да се обърнете към клиника и специалисти занимаващи се със стерилитет.

18 Фев 2014, 19:31

tani111 написа:Здравейте,д-р Митев,
аз съм жена на 21.Преди 2 дни се върнах от малка почивка. Тъй като моят цикъл е доста нередовен,имах притеснения,че през времето на почивката ще ми дойде ,защото усещах леки болки ниско в корема. Затова дни преди да отидем, аз започнах да пия Прималут Нор,за да забави цикъла ми.Така и стана ,цикълът не дойде. По време на почивката правих за пръв път от 3 години секс. С приятелят ми не използвахме презерватив. Правихме секс 3 пъти и той винаги свършваше извън мен и след това половия акт продължаваше около 3 минути. Въпросът ми е има ли вероятност да съм бременна и за по-сигурно да си купя ли Ескапел? Ще стане ли бум в организма ми на хормони и какви ще са последствията? Благодаря :)

Здравейте! Съществува риск от забременяване! Затова може да приемете медикамент за спешна контрацепция, какъвто е Ескапел! При налични проблеми се обърнете към вашия акушер гинеколог.

19 Фев 2014, 16:34

Dr Dimitar Mitev написа:
daniellka4653 написа:Здравейте,
имам въпрос,ще разчитам на отговор от вас.
Пия Логест ,след като прaвя почивка на 6м.,нямала съм никакви проблеми.В случая ми оставаха 5 хапчета преди да ми свърши цялата опаковка и ми дойде-доста слабо,но все пак е на лице.Вчера изпих последното,за да довърша цикълът,но такова нещо не ми се е случвало.

Направих си тест-отрицателен е.

Някакъв хормонален дисбаланс ли е ? Разчитам на вашето мнение!
Благодаря!

Здравейте! Това не е хормонален дисбаланс. Проблема ми ви се казва спотинг (зацапващо кървене). Дължи се на подновения прием на противозачатъчните. Продължавайте приема по схема. Най-вероятно при следващия прием този проблем няма да се прояви. Все пак ако имате някакви притеснения се посъветвайте и прегледайте при специалист по акушерство и гинекология.

Благодаря Ви,ще следя ситуацията! ;)

25 Фев 2014, 14:51

Здравейте! На 20 години съм и пия вече 8-ми ден Регулон по предписание на гинеколог. До преди 3 месеца пих Артизия, но незнайно защо вече я няма по аптеките. Проблемът е, че вече 8-ми ден кръвоточението ми продължава. Освен това чувствам напрежение и парене в лявата си гърда. Това нормално ли е? Незнам дали вече не си въобразявам, но маи имам и леко изтръпване на лявата ръка. Моля, посъветвайте ме какво да правя!

01 Мар 2014, 22:13

имам хрони4ни възпалени яйчници лекувана съм постоянно без резултат с вагинални свещички и антибиотици но резултат няма в момента имам нещо като пъпки отдолу събрани на едно място

03 Мар 2014, 13:08

niveakiss написа:Здравейте! На 20 години съм и пия вече 8-ми ден Регулон по предписание на гинеколог. До преди 3 месеца пих Артизия, но незнайно защо вече я няма по аптеките. Проблемът е, че вече 8-ми ден кръвоточението ми продължава. Освен това чувствам напрежение и парене в лявата си гърда. Това нормално ли е? Незнам дали вече не си въобразявам, но маи имам и леко изтръпване на лявата ръка. Моля, посъветвайте ме какво да правя!

Здравейте! Това кървене може да се дължи на множество причини, като една от тези причини може да е ниската доза на медикамента. Съветвам ви да се консултирате с лекар специалист по-акушерство и гинекология, който да прецени ситуацията и да предприеме необходимите мерки за да бъде решен вашия проблем.

03 Мар 2014, 13:21

sturata написа:имам хрони4ни възпалени яйчници лекувана съм постоянно без резултат с вагинални свещички и антибиотици но резултат няма в момента имам нещо като пъпки отдолу събрани на едно място

Здравейте! След като установено това хронично възпаление е добре да се предприемат по адекватни мерки! Това може да включва хоспитализация и интравенозно приложение на антибиотици съобразени с причинителя на възпалението. Съветвам ви да потърсите специализирана помощ от лекар специалист по акушерство и гинекология, който да ви помогне да разрешите вашите здравословни проблеми.

04 Мар 2014, 14:27

Аз съм на 25 години, и имам притеснения относно цикала ми. Значи, идва ми редовно на 32 дни, но относително оскъден, по една превръзка през деня и една през нощта.Това нормално ли е според вас? Може ли да означава тънка маточна лигавица?
Заключена
Отиди на страница: 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 57