Здравейте, д-р Митев!
Искам да попитам за приложението на вагиналните тампони напоени със сребърна вода, трябва ли тя да бъде разреждана и след това напояван тампона или се ползва директно концентрирана?
Благодаря предварително!
Поздрави!
s1_ написа:Аз съм на 25 години, и имам притеснения относно цикала ми. Значи, идва ми редовно на 32 дни, но относително оскъден, по една превръзка през деня и една през нощта.Това нормално ли е според вас? Може ли да означава тънка маточна лигавица?
elli написа:Здравейте Д-р Митев !На 21 години съм.Гинеколожката ми изписа противозачатъчни таблетки пия ги от 2 месеца,но сега този месец получих странна тежест и стягане около сърдечната област .Правиха ми белодробна снимка-нормална ,ЕКГ-нормално.Въпросът ми е дали може да е хапчетата ,дали да ги спирам или да ги сменя с други.Благодаря!
Simona Stankova написа:Здравей те д-р Митев!Надявам се вие да ми дадете отговор на моят проблем.Аз съм на 44 год.и преди година получих течение от клитора.Веднага се консултирах с лекар,който след направеният преглег ми каза че жените след 40-те получават това в следвтве на кякой дразнители,но в моят случай било повишено ниво на кравната захар.Изписа ми хапчета и ми каза да направя изследвания.Но при изследванията захарта беше в ниво.Отидох при втори лекар който също не откри инфекций но и не беше убеден че е захарта,и така до този петък кога хапнах парче кекс с плодове който в действителност беше много сладък и след околко 30 мин.ми протече кръв от клитора.Веднага изпих лъжица-канела на прах-( винаги си нося в чантата) и до вечерта спря.Обадих се на доктора,каза ми да наблудавам и ако не спре да отида в понеделник.Така се изплаших че не мисля да хапвам сладко докато не разбера проблема ми. Много се надявам да ми помогнете защото имам чувството че доктора не ми вярва.В крайна сметка аз съм тази която мога да определя какви синптоми имам. С уважение;Симона
Назад към Акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта