Zvezdichka86 написа:Здравейте д-р Митев.
Нуждая се от помощ.Проблема ми е парене,болка и изтръпване на гениталиите от вече 1 година.През това време съм пускала 3 вл.секрет , 3 цитонимазки ,хламидия от кръв,микоплазма и уреаплазма във вл секрет, HPV, всички хормони на третия ден от цикъла,обикн. и стерилна урина-много пъти,уретрален секрет,снимала съм малък таз и лумбални прешлени и никъде няма нищо освен дискова протрузия на L5 S1.
Усещанията са ми за изгаряне по малките срамни устни и входа на влагалището, но е толкова силно че понякога и навътре го усещам.
Приятелят ми има ентерококи 10/3 в еякулат и на него му пари но доста по рядко, но той си се лекува с антибиотици и разни процедури.
Въпроса ми е защо никъде нищо не ме се изолира и какво може да ми е. Изписвали са ми хапчета за нерви да не би да е на нервна почва,но без ефект.
Моля за помощ
Здравейте! Мисля, че сте направили много, за да установите дали имате здравословен проблем! Съществува възможност всичко това да е на нервна почва. Все пак за ваше спокойствие може да потърсите помощ и второ мнение от друг гинеколог в случай, че сте ходили само при един.