Тук можете да зададете въпроси по акушерство и гинекология и да споделите мнения за Вашия проблем.
Правила на форума
Заключена

Re: Д-р Димитър Митев - акушерството и гинекология

07 Апр 2014, 20:14

Zvezdichka86 написа:Здравейте д-р Митев.
Нуждая се от помощ.Проблема ми е парене,болка и изтръпване на гениталиите от вече 1 година.През това време съм пускала 3 вл.секрет , 3 цитонимазки ,хламидия от кръв,микоплазма и уреаплазма във вл секрет, HPV, всички хормони на третия ден от цикъла,обикн. и стерилна урина-много пъти,уретрален секрет,снимала съм малък таз и лумбални прешлени и никъде няма нищо освен дискова протрузия на L5 S1.
Усещанията са ми за изгаряне по малките срамни устни и входа на влагалището, но е толкова силно че понякога и навътре го усещам.
Приятелят ми има ентерококи 10/3 в еякулат и на него му пари но доста по рядко, но той си се лекува с антибиотици и разни процедури.
Въпроса ми е защо никъде нищо не ме се изолира и какво може да ми е. Изписвали са ми хапчета за нерви да не би да е на нервна почва,но без ефект.
Моля за помощ

Здравейте! Мисля, че сте направили много, за да установите дали имате здравословен проблем! Съществува възможност всичко това да е на нервна почва. Все пак за ваше спокойствие може да потърсите помощ и второ мнение от друг гинеколог в случай, че сте ходили само при един.

07 Апр 2014, 20:20

фиоре написа:Здравейте Д-р Митев!Аз съм на 46 години,и от една година имам смущения в цикъла!Това означава или е с 10 дни по рано или с 10 дни по късно.Посетила сим гинеколог веднага след първото смущение и ми бе изписано ДУФАСТОН ,който го приемах 2 месеца.след обаче около 10 месеца за пръв път нямах цикъл 1 месец и веднага на следващия месец имах цикъл 2 пъти с 17 дневна разлика.Въпросът ми е трябва ли да започна да пия пак ДУФАСТОН?БЛАГОДАРЯ предварително!!

Здравейте! Наличното кървене освен от смущения в цикъла може да се дължи и на друга причина! Препоръчвам ви отново да посетите лекаря, който е назначил терапията с дуфастон. Нека той извърши обстоен преглед и да прецени каква терапия е необходима във вашия случай.

07 Апр 2014, 20:30

Ni_kito написа:Здравейте д-р Митев,
на 30 г, искам да си сложа спирала КОПЕР-Т, но в момента я няма налична на пазара - бихте ли предложили аналог на спиралата. Дайте ми съвет коя от всички е най-подходяща, без да има спирания на месечния цикъл и други странични ефекти.
Благодаря предварително :)

Здравейте! Спиралата представлява чуждо тяло и организма на всяка жена я приема по различен начин, при част от жените могат да се наблюдават странични ефекти, а при други не. Съществуват множество различни видове спирали. Каквато и спирала да закупите от аптекарската мрежа би била ефективна. Не мога да ви дам гаранция, че 100% няма да имате страничен ефект, но мога да ви кажа, че те са рядко срещани. Посъветвайте се с акушер-гинеколога, който ще извърши процедурата по поставянето. Той може да ви предложи различни варианти! :)

07 Апр 2014, 20:38

shamy написа:Здравейте,
С приятелката ми правихме секс с презерватив, всичко мина напълно нормално.
Когато приключих и го извадих презерватива беше по влажен от обичайно и от други случаи. Проверихме дали е скъсан като напълнихме с вода, нямаше поражения. Приятелката ми каза че е усетила топлина когато съм свършил. Искам да попитам възможно ли е да е забременяла ?

Здравейте! Трудно мога да отговоря на този въпрос! Ако презервативът е интактен, вероятността е малка! Влажността на презерватива може да се дължи на по-голямата му лубрикация.

21 Апр 2014, 20:27

Здравейте д-р Митев,

В продължение на месец имах повешена секреция илекаря ми направи вагинална посявка - изолира се Streptococcus agalactiae. Терапията беше Ciprofloxacin и Ginalgyn. След първия ден от антибиотика получих много силен сърбеж и парене и на четвъртия ден не издържах и спрях антибиотика. Продължих с гиналгин и паренето и сърбежа изчезнаха. Успоредно с микробиологичното изследване бях направила и цитонамазка, която даде резултат PAP II - атипични клетки, без белези на малигненост/с възпалителни промени. След проведеното лечение все още имам засилен секрет. Възможно ли е да не са изчистени бактериите при прекъсване на антибиотика? Бихте ли ми препоръчали алтернативно лечение? Предварително благодаря!

24 Апр 2014, 15:45

Здравейте,
Имам поликистозни яйчници и ме посъветваха да се консултирам и с еднокринолог, необходимо ли е?

05 Май 2014, 19:19

Здравейте доктор Митев.Моят проблем е следният.На 19 години съм,преди 4 години ме оперираха от поликистозна киста на яйчника и ми извадиха единия.Кистата беше 5 см злокачествена.С приятеля ми се опитваме да забременея от 8 меесеца но не става.Миналата седмица от 24 до 1 май всеки ден опитвахме по няколко пъти и сега се надявам да стане.. От 1 май насам ме боли корема все едно ме прерязва или ще ми дойде и ми излезнаха супер много пъпки.Всички ми казват че съм надебеляла но от толкова малко време няма как да стане.Следя си цикъла от три месеца.. Значи пред пред последния ми беше на 29 февруари,следващия на 22 март и миналия месец беше на 14-ти април.Попринцип трае 4,5н дни.. Въпросът ми е възможно ли е да съм бременна.. ? Или съм дефектна.. и трябва да посетя гинеколог.

06 Май 2014, 19:00

Здравейте Д-р Митев!Въпросът ми е :Възможно ли е след два дена закъснение на МЦ кръвният тест да покаже наличие на ЧХГ?

12 Май 2014, 17:57

Здравейте, интересува ме дали лекарството Мерионал 75 IU оказва влияние върху резултат от кръвен тест за бременност и ако оказва влияние върху резултата колко време след приема на това лекарство може да се направи кръвен тест за бременност без да окаже влияние това лекарство.Предварително благодаря!

16 Май 2014, 10:41

Добър ден,имам следния проблем :на 10.05 ми свърши цикъла ,на 11 правих секс и взех ескапел и след 5 дни на 16.05 кървя ,възможно ли това да ми е цикъла или да имам др проблем
Заключена
Отиди на страница: 1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 57