от irenap » 05 Апр 2013, 22:22
От около три седмици усещам дискомфорт в областта на срамните устни. Усещането е като за сухота или слепване на кожата, която при движение или седене все едно срамните устни се притискат и се дразнят от триенето в бельото или от кожа в кожа, всъщност усещането е повече от едната страна между голямата и малките срамни устни И от време на време лек дискомфорт и леко като смъдене в малките срамни устни. Усещането не е постоянно, променя се, може цяла сутрин да не чувствам нищо, после да се появи, може пък цял ден да ми дразни. Тези усещания изчезват когато лежа повече и нощно време, когато явно няма движение на кожата, сутрин като стана няма нищо от тези усещания, но понеже цял ден седя на бюро, през деня пак се повтаря същото. нямам парене, сърбеж, зачервяване, нито течение по-различно от обичайното бяло, не съм имала полови контакти от повече от година. Докато бях неразположена като че ли ги нямаше тези усещания, но сега пак се появиха. Мажа се от няколко дни с един антибактериален гел за да омекотя усещането за триене. на няколко пъти ми се случи да имам парене и около ануса, като стоя най-вече седнала, по принцип имам хемороиди, които не знам дали не са обострени в момента и доколко всичките тези усещания имат или нямат общо Много ми е трудно да си преценя оплакванията и не знам ако не минава към какъв лекар да се насоча, гинеколог ли, уролог ли, дерматолог ли. Надявам се да можете поне малко да ме ориентирате