Помня го този продукт, беше хит преди години! Питах майка ми, тя е много доволна, даже го е търсела, ама сега е хубаво, че ги има във Фрамар. Ще поръчам!
ovagimyan написа:Ако искате да сте здрави, определящо е как спите и дали успявате да получите нужната енергия от съня. Имате ли нужда от 5 чаши кафе, за да изкарате един нормален работен ден? Спите ли много през почивните дни? Веднага ли заспивате след лягане? Ако отговорът и на 3-те въпроса е „Да”,вие сте човек, системно лишаващ се от сън.
Това с кафето наистина не мога да го разбера, пият 5-6 чаши кафе после не могат да заспят, на следващата сутрин са недоспали и изморени казват си трябва ми кафе много ми се спи, пак изпиват 4-5-6 чаши кафе и така влизат в един кръговрат на системно недоспиване и препиване с кафе.
И аз пия по 3 чаши кафе, но нямам проблем със съня. Просто съм с ниско кръвно и главата адски започва да ме боли, ако не пия кафе особено сутринта. Ако ви е трудно да заспите, изпийте чаша топло мляко с 1 лъжица мед - изпитан и ефективен метод срещу безсънието. Овесените ядки също много помагат, защото съдържат мелатонин, който влияе на вътрешния часовник на тялото. В комбинация с мляко се перфектния лек срещу безсъние. Лененото семе също оказва благоприятно въздействие върху спокойния сън, тъй като съдържа серотонин. Тези хитринки ще ви помогнат, ако няма други, по-сериозни причини за будуването ви през нощта.
Мога да ви кажа, мен какво най-много ме успокоява и ме кара да спя като бебе. Чисти и ароматизирани чаршафи, този клип и прегръдката на любимия ми човек. Нито хапчета, нито отвари, няма нищо по силно от това. Колкото и да ви е трудно да заспите, в прегръдката на мъжа до себе си ще се почувствате като в облак.
По едно време и аз се въртях в омагьосан кръг - нито през нощта спях като хората, нито пък през деня успявах да си подремна. Толкова бях преуморена в един момент, че не знаех къде се намирам Как си разреших проблема? Наложих си да лягам по-рано, защото мине ли определен час и край, заспиването става мисия невъзможна. Понякога си правя мляко с мед, но не винаги има ефект. Препоръчаха ми таблетките Беносен на Валмарк, но никога не съм ги пила и не знам дали ще ми действат в такива моменти
От няколко дена не мога да се наспя както хората и за това смятам да започна да пия нещо за съм тъй като не издържам. Вечер будувам цяла нощ а през деня ми се спи.Това човешко ли е ?
southernsun написа:От няколко дена не мога да се наспя както хората и за това смятам да започна да пия нещо за съм тъй като не издържам. Вечер будувам цяла нощ а през деня ми се спи.Това човешко ли е ?
Препоръчвам ти йога и иглотерапия - при мен резултатът беше налице още след първата процедура. Правя си упражненията вкъщи, а на иглотерапия ходих само в началото Пила съм и Мелатонин, но за кратко
Причината за безсънието ти може да се крие в нарушения режим на лягане вечер и ставане сутрин. Ако не можеш да заспиш вечер, опитай (колкото и да ти е трудно) да станеш много рано сутрин, например към 5 или 6 най-късно. Така няколко дни и ще видиш как ще заспиваш във въздуха веднага щом се стъмни. Просто човек е устроен да ляга нощем и да става с изгрева на слънцето, а когато този режим се обърне, тогава се появяват и проблеми със съня. Важно е да следваме биологичния си часовник, който за съжаление все повече се разстройва с гледането на телевизия и седенето пред компютрите до тъмни зори.
boncho green написа:Причината за безсънието ти може да се крие в нарушения режим на лягане вечер и ставане сутрин. Ако не можеш да заспиш вечер, опитай (колкото и да ти е трудно) да станеш много рано сутрин, например към 5 или 6 най-късно. Така няколко дни и ще видиш как ще заспиваш във въздуха веднага щом се стъмни. Просто човек е устроен да ляга нощем и да става с изгрева на слънцето, а когато този режим се обърне, тогава се появяват и проблеми със съня. Важно е да следваме биологичния си часовник, който за съжаление все повече се разстройва с гледането на телевизия и седенето пред компютрите до тъмни зори.
Най-вече нервното напрежение ми действа разбуждащо.Имам ли някакъв проблем, не мога да мигна докато не го реша, това много ме събаря.
Здравейте, бих искала да попитам има ли опастност от пристрастяване към тези таблетки и може ли да се приемат заедно с ЕСБЕРИКУМ? Благодаря предварително.