Съществува ли истинската любов - как да я разпознаем

Re: Само любовта има значение, казват учени! И вие ли мислите така?

Мнениеот Elica » 07 Юли 2015, 12:17

Любовта за мен е супер важна, без нея не може да се изгражда нито връзка, та дори и приятелство. Така че съм напълно съгласна с учените - любовта е всичко, а ако имаш щастието да намериш истинската любов, то няма какво повече да се иска на този свят!
Аватар
Elica

Мнениеот Krum » 07 Юли 2015, 13:37

Elica написа:Любовта за мен е супер важна, без нея не може да се изгражда нито връзка, та дори и приятелство. Така че съм напълно съгласна с учените - любовта е всичко, а ако имаш щастието да намериш истинската любов, то няма какво повече да се иска на този свят!

До някъде си права, но аз на тези години се убеждавам, че не само любов трябва ами и още нещо, което явно на мен ми лиспва ;)
Аватар
Krum

Re: Връзката между любовта и приятелството

Мнениеот Elica » 13 Юли 2015, 16:50

BeenieGal написа:И аз си мислих, че тази фраза е безумно вярна и естествено трябваше да ми се покаже, че нищо не знам, та сега вече разбирам, че всичко е възможно дори приятелство след любов! Прекрасно е, не мога да повярвам, че се случва! :) :) :)

Но е доста трудно, в много редки случаи може да има приятелство и да се съхрани някаква любов и уважение, след като двойката са се разделили.
Аватар
Elica

Мнениеот Lili_pili » 14 Юли 2015, 12:16

С учените не бива да спорим, прави са хората, любовта е най-важното нещо на света, ако я няма нея сме загубени. Мога да живея без всичко, но не и без любов :)
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот puhcheto » 14 Юли 2015, 13:51

Lili_pili написа:С учените не бива да спорим, прави са хората, любовта е най-важното нещо на света, ако я няма нея сме загубени. Мога да живея без всичко, но не и без любов :)

И аз съм така, даже скоро си мислих, аз ако не съм влюбена, просто няма да мога да функционирам правилно, аз винаги съм влюбена, дори понякога не е в конкретен човек, но е важно да има тази тръпка! :)
Аватар
puhcheto

Мнениеот miron » 14 Юли 2015, 14:19

puhcheto написа:
Lili_pili написа:С учените не бива да спорим, прави са хората, любовта е най-важното нещо на света, ако я няма нея сме загубени. Мога да живея без всичко, но не и без любов :)

И аз съм така, даже скоро си мислих, аз ако не съм влюбена, просто няма да мога да функционирам правилно, аз винаги съм влюбена, дори понякога не е в конкретен човек, но е важно да има тази тръпка! :)

Ей това е! :) Изобщо не ти трябва мъж, ти си си в играта и без друго. :mrgreen:
miron

Мнениеот MollyDolly » 14 Юли 2015, 16:24

miron написа:
puhcheto написа:

То и аз започнах да се чудя в кои случаи ни трябва мъж, хубаво е като си идва моя от време на време, но в един момент не зная как ще заживеем с него!
MollyDolly

Мнениеот Pipilota » 15 Юли 2015, 09:34

MollyDolly написа:
miron написа:
puhcheto написа:[quote="Lili_pili"]С учените не бива да спорим, прави са хората, любовта е най-важното нещо на света, ако я няма нея сме загубени. Мога да живея без всичко, но не и без любов :)

То и аз започнах да се чудя в кои случаи ни трябва мъж, хубаво е като си идва моя от време на време, но в един момент не зная как ще заживеем с него![/quote]
Еее хубава работа естествено,че когато човек свикне да живее по един начин е трудно да се приеме друг в живота и ритъма,но пък ако има любов исинска и от онази великата бързо ще се нагласаят нещата,ако я няма няма как да стане,само взаимно ще се дразните. Не се обиждай но на мен ми звучиш сякаш си взела решение по въпроса с връщането на мъжа ти за постоянно... [emoji19]

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Юли 2015, 10:10

:? Аз съм на мнение, че и алкохолът е от значение в една връзка хаха :))
Разбира се, най-важната е любовта, но когато се появят децата имам чувството, че тая любов се отмества малко :)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Nightmare » 15 Юли 2015, 11:23

rabotnata pchela написа::? Аз съм на мнение, че и алкохолът е от значение в една връзка хаха :))
Разбира се, най-важната е любовта, но когато се появят децата имам чувството, че тая любов се отмества малко :)

Снощи няколко двойки спорихме дали децата могат да сближат и сплотят повече едно семейство или обратното, вие на какво мнение сте?
Nightmare

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски