09 Апр 2015, 14:21
renetka написа:Neven498 написа:Пробиотикът не е лекарство, а имуностимулираща добавка.
Да, но пак не трябва да се прекаляваЩом има по-слаби и по-силни, сигурно за по-малки проблеми е по-добре по-слабите и обратното
То е хубаво да се пие и много вода, но някои хора прекаляват и се наливат с 7 литра примерно, което товари бъбреците и не е добре. Не знам, аз така го разбирам поне...Силен пробиотик за след операции, коремни да речем, когато всичко в корема ти е с надолу главата, за профилактика и регулация - по-умерен. И такааа
Романче ми се получи май
09 Апр 2015, 16:24
15 Апр 2015, 11:21
Neven498 написа:Пробиотикът не е лекарство, а имуностимулираща добавка.
15 Апр 2015, 11:42
renetka написа:Neven498 написа:Пробиотикът не е лекарство, а имуностимулираща добавка.
Пак цитирам същото, но не за първи път попадам, че е ИМУНОСТИМУЛИРАЩА добавка. Не е ли добавка за чревната флора, т.е за настинка и грип няма как да ти помогнеЩе ти помогне ако лекарствата за настинка и грип ти товарят стомаха и червата
Не е ли така
?
15 Апр 2015, 11:59
Lili_pili написа:renetka написа:Neven498 написа:Пробиотикът не е лекарство, а имуностимулираща добавка.
Пак цитирам същото, но не за първи път попадам, че е ИМУНОСТИМУЛИРАЩА добавка. Не е ли добавка за чревната флора, т.е за настинка и грип няма как да ти помогнеЩе ти помогне ако лекарствата за настинка и грип ти товарят стомаха и червата
Не е ли така
?
Ами не е точно така. ЧРЕВНАТА имуностимулация тъй да кажем, е супер важна за цялостното ти здраве. Това, че пиеш антибиотици не ти натоварва стомаха, натоваравт го баниците и тутманиците. Пият се пробиотици с антибиотика, за да те предпази от евентуална гъбична инфекция, която може да се получи в следствие на антибиотичното лечение. Точно и по тази логика, приемаме една и друг тип храна, за да подобравят вътрешното ни здраве, като се започне точно с чревната флора. Затова са подходящи и за имуностимулация.
15 Апр 2015, 14:21
15 Апр 2015, 14:36
15 Апр 2015, 15:37
15 Апр 2015, 15:55
Andrey написа:Абе важното е да пиете разни неща там, да върви пиенету)
15 Апр 2015, 16:18
Neven498 написа:Andrey написа:Абе важното е да пиете разни неща там, да върви пиенету)
Ами, вървежна консумация... и така до 100!