25 Авг 2015, 16:09
Gorica23 написа:Pacienti написа:не трябва да чакаме излишно. след като имаме някакъв здравословен проблем,който ни притеснява е редно да го разрешим. от посещение при доктор не боли.
явно на някои хора им трябва повече време да обмислят нещата и тогава чак да отидат на лекар.
31 Авг 2015, 14:42
maminka написа:Gorica23 написа:Pacienti написа:не трябва да чакаме излишно. след като имаме някакъв здравословен проблем,който ни притеснява е редно да го разрешим. от посещение при доктор не боли.
явно на някои хора им трябва повече време да обмислят нещата и тогава чак да отидат на лекар.
Едва ли това е причината, в повечето случаи нещата се свеждат до организация, средства или висене през кабинет за направление.
01 Сеп 2015, 16:46
14 Сеп 2015, 13:49
Pacienti написа:maminka, обаждам се, записвам си час в удобно за мен време и прегледа струва 30лв. Това е организацията, въпрос на отношение и желание, доводи за обратното винаги могат да се намерят, но няма защо да се лъжем.
18 Сеп 2015, 12:29
mihaella написа:Pacienti написа:maminka, обаждам се, записвам си час в удобно за мен време и прегледа струва 30лв. Това е организацията, въпрос на отношение и желание, доводи за обратното винаги могат да се намерят, но няма защо да се лъжем.
Вярно е, но много зависи, има някой специалисти, които не зная от какви "съображения" прекаляват с личните разговори и в един момент се озоваваш в чакалнята три часа след като е минало времето ти за преглед
18 Сеп 2015, 14:46
Gorica23 написа:mihaella написа:Pacienti написа:maminka, обаждам се, записвам си час в удобно за мен време и прегледа струва 30лв. Това е организацията, въпрос на отношение и желание, доводи за обратното винаги могат да се намерят, но няма защо да се лъжем.
Вярно е, но много зависи, има някой специалисти, които не зная от какви "съображения" прекаляват с личните разговори и в един момент се озоваваш в чакалнята три часа след като е минало времето ти за преглед
На частен преглед такова нещо не ми се е случвало, най-много 15-20 мин. да изчакам и то рядко. Много лесно се решава въпроса, сменяш кабинета.
18 Сеп 2015, 16:19
20 Окт 2015, 14:13
21 Окт 2015, 14:51
23 Окт 2015, 16:45
Pacienti написа:Интересна статистика, малко се притесних, ако ги броя правилно моите са даже повече.
Така или иначе ми предстои преглед, та ще питам дали има такава обвързаност.