Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Третирате ли бенките по някакъв начин?

12 Авг 2015, 11:23

Kremiliya написа:Да ви питам, намерих си една бенка, която не е с идеална кръгла форма а по-различна, не знам каква е била преди, понеже ми е на гърба, но е плоска пъпка и не ми създава никакъв дискомфорт, трябва ли да се притеснявам?

Трябва да се притесняваш, казвам го за да отидеш на преглед... :!:

12 Авг 2015, 16:50

Gorica23 написа:
Kremiliya написа:Да ви питам, намерих си една бенка, която не е с идеална кръгла форма а по-различна, не знам каква е била преди, понеже ми е на гърба, но е плоска пъпка и не ми създава никакъв дискомфорт, трябва ли да се притеснявам?

Няма нужда от излишна драма, понякога човек и от стрес може да си докара нещо!
Kremiliya все пак обърни внимание. :)

12 Авг 2015, 16:56

Според мен не е необходимо чак да се шашкаш, просто се прегледай! :)

13 Авг 2015, 14:57

Monika_Spasova написа:Според мен не е необходимо чак да се шашкаш, просто се прегледай! :)

Казах и да се притеснява, защото повечето хора реагират чак когато ножа опре до кокала...
Не мога да разбера защо го правят, в края на краищата това е само един преглед! Притесненията и съмненията, които изпитваме преди преглед според мен са по-стресови и вредни.

13 Авг 2015, 15:01

Няма страшно, много малко от бенките са ракови, така че не се притеснявайте толкова, но наистина здравето е важно и се преглеждайте, жените бива ли да сте толкова немарливи, малко са тези които си гледат здравето!

17 Авг 2015, 12:10

Krum написа:Няма страшно, много малко от бенките са ракови, така че не се притеснявайте толкова, но наистина здравето е важно и се преглеждайте, жените бива ли да сте толкова немарливи, малко са тези които си гледат здравето!

не съм много съгласна,че жените сме немарливи по отношение на здравето си. не искам да обиждам мъжката аудитория,но вие сте доста по-несериозни по отношение на здравната култура. тук става въпрос за бенки, но недай си боже да е някой интимен въпрос. тогава така се панирате,че с влекач трябва да отидете на лекар. :)

17 Авг 2015, 12:17

Gorica23 написа:

желателно е да отидеш съвсем скоро на преглед. не го отлагай повече, защото не можеш да се осланяш на това,че всичко ти е наред и да чакаш да станех по-лошо. пиши, ако има нещо, което те притеснява и искаш да попиташ.

18 Авг 2015, 13:52

Pacienti написа:
Gorica23 написа:

желателно е да отидеш съвсем скоро на преглед. не го отлагай повече, защото не можеш да се осланяш на това,че всичко ти е наред и да чакаш да станех по-лошо. пиши, ако има нещо, което те притеснява и искаш да попиташ.

Pacienti е права. на твоя място Kremiliya наистина повече не бих отлагала този преглед. тук не сме,за да се плашим, но не можем и да пренебрегваме въпроси, които касаят здравето ни. хайде, взимай се в ръце и си запази час.

19 Авг 2015, 14:29

не трябва да чакаме излишно. след като имаме някакъв здравословен проблем,който ни притеснява е редно да го разрешим. от посещение при доктор не боли.

21 Авг 2015, 11:07

Pacienti написа:не трябва да чакаме излишно. след като имаме някакъв здравословен проблем,който ни притеснява е редно да го разрешим. от посещение при доктор не боли.

явно на някои хора им трябва повече време да обмислят нещата и тогава чак да отидат на лекар.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15