12 Авг 2015, 11:23
Kremiliya написа:Да ви питам, намерих си една бенка, която не е с идеална кръгла форма а по-различна, не знам каква е била преди, понеже ми е на гърба, но е плоска пъпка и не ми създава никакъв дискомфорт, трябва ли да се притеснявам?
12 Авг 2015, 16:50
Gorica23 написа:Kremiliya написа:Да ви питам, намерих си една бенка, която не е с идеална кръгла форма а по-различна, не знам каква е била преди, понеже ми е на гърба, но е плоска пъпка и не ми създава никакъв дискомфорт, трябва ли да се притеснявам?
Трябва да се притесняваш, казвам го за да отидеш на преглед...
12 Авг 2015, 16:56
13 Авг 2015, 14:57
Monika_Spasova написа:Според мен не е необходимо чак да се шашкаш, просто се прегледай!
13 Авг 2015, 15:01
17 Авг 2015, 12:10
Krum написа:Няма страшно, много малко от бенките са ракови, така че не се притеснявайте толкова, но наистина здравето е важно и се преглеждайте, жените бива ли да сте толкова немарливи, малко са тези които си гледат здравето!
17 Авг 2015, 12:17
Gorica23 написа:Kremiliya написа:Да ви питам, намерих си една бенка, която не е с идеална кръгла форма а по-различна, не знам каква е била преди, понеже ми е на гърба, но е плоска пъпка и не ми създава никакъв дискомфорт, трябва ли да се притеснявам?
18 Авг 2015, 13:52
Pacienti написа:Gorica23 написа:Kremiliya написа:Да ви питам, намерих си една бенка, която не е с идеална кръгла форма а по-различна, не знам каква е била преди, понеже ми е на гърба, но е плоска пъпка и не ми създава никакъв дискомфорт, трябва ли да се притеснявам?
желателно е да отидеш съвсем скоро на преглед. не го отлагай повече, защото не можеш да се осланяш на това,че всичко ти е наред и да чакаш да станех по-лошо. пиши, ако има нещо, което те притеснява и искаш да попиташ.
19 Авг 2015, 14:29
21 Авг 2015, 11:07
Pacienti написа:не трябва да чакаме излишно. след като имаме някакъв здравословен проблем,който ни притеснява е редно да го разрешим. от посещение при доктор не боли.