Третирате ли бенките по някакъв начин?

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Re: Третирате ли бенките по някакъв начин?

Мнениеот maminka » 25 Авг 2015, 16:09

Gorica23 написа:
Pacienti написа:не трябва да чакаме излишно. след като имаме някакъв здравословен проблем,който ни притеснява е редно да го разрешим. от посещение при доктор не боли.

явно на някои хора им трябва повече време да обмислят нещата и тогава чак да отидат на лекар.

Едва ли това е причината, в повечето случаи нещата се свеждат до организация, средства или висене през кабинет за направление.
maminka

Мнениеот Gorica23 » 31 Авг 2015, 14:42

maminka написа:
Gorica23 написа:
Pacienti написа:не трябва да чакаме излишно. след като имаме някакъв здравословен проблем,който ни притеснява е редно да го разрешим. от посещение при доктор не боли.

явно на някои хора им трябва повече време да обмислят нещата и тогава чак да отидат на лекар.

Едва ли това е причината, в повечето случаи нещата се свеждат до организация, средства или висене през кабинет за направление.

За мен това не са разумни доводи когато става въпрос за здравословен проблем. Веднага бих отишла на лекар без да чакам направление!
Gorica23

Мнениеот Pacienti » 01 Сеп 2015, 16:46

maminka, обаждам се, записвам си час в удобно за мен време и прегледа струва 30лв. Това е организацията, въпрос на отношение и желание, доводи за обратното винаги могат да се намерят, но няма защо да се лъжем. :)
Pacienti

Мнениеот mihaella » 14 Сеп 2015, 13:49

Pacienti написа:maminka, обаждам се, записвам си час в удобно за мен време и прегледа струва 30лв. Това е организацията, въпрос на отношение и желание, доводи за обратното винаги могат да се намерят, но няма защо да се лъжем. :)

Вярно е, но много зависи, има някой специалисти, които не зная от какви "съображения" прекаляват с личните разговори и в един момент се озоваваш в чакалнята три часа след като е минало времето ти за преглед :|
mihaella

Мнениеот Gorica23 » 18 Сеп 2015, 12:29

mihaella написа:
Pacienti написа:maminka, обаждам се, записвам си час в удобно за мен време и прегледа струва 30лв. Това е организацията, въпрос на отношение и желание, доводи за обратното винаги могат да се намерят, но няма защо да се лъжем. :)

Вярно е, но много зависи, има някой специалисти, които не зная от какви "съображения" прекаляват с личните разговори и в един момент се озоваваш в чакалнята три часа след като е минало времето ти за преглед :|

На частен преглед такова нещо не ми се е случвало, най-много 15-20 мин. да изчакам и то рядко. Много лесно се решава въпроса, сменяш кабинета. :)
Gorica23

Мнениеот YoLindi » 18 Сеп 2015, 14:46

Gorica23 написа:
mihaella написа:

На частен преглед такова нещо не ми се е случвало, най-много 15-20 мин. да изчакам и то рядко. Много лесно се решава въпроса, сменяш кабинета. :)

Да, това е най-лесното, но има и лекари с име, които си позволяват такива изчакванки, като знаят, че винаги техните пациенти ще са там и ще чакат, защо не?!
YoLindi

Мнениеот Rali_hr » 18 Сеп 2015, 16:19

На мен често ми се случва пред кабинетите да чакам с часове, особено такъв тип, които се посещават главно от жени.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот Gorica23 » 20 Окт 2015, 14:13

Вижте на каква статия попаднах, не знаех, че има такава зависимост...
http://www.novini.bg/news/311429-%D0%BF ... D0%B0.html
Gorica23

Мнениеот Pacienti » 21 Окт 2015, 14:51

Интересна статистика, малко се притесних, ако ги броя правилно моите са даже повече.
Така или иначе ми предстои преглед, та ще питам дали има такава обвързаност. :!:
Pacienti

Мнениеот belleville » 23 Окт 2015, 16:45

Pacienti написа:Интересна статистика, малко се притесних, ако ги броя правилно моите са даже повече.
Така или иначе ми предстои преглед, та ще питам дали има такава обвързаност. :!:

Математически погледнато, както и през погледа на Мечо Пух, нормално да е така, но не смятам, че трябва да се притесняваме излишно за такива неща, вероятността е колкото да те блъсне камион, ако често пресичаш улици, а то е неизбежно, нали се сещаш ;) :D
belleville

ПредишнаСледваща

Назад към Домашен лекар