Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да бъда отново жена в очите на съпруга ми?

24 Юли 2015, 17:38

qwerryyy написа:Мъжете обичат да виждат жените си красиви, усмихнати и щастливи. Вярно изморени са много покрай гриижите за децата, особено ако са бебета и са в майчинство, но се постарайте и за себе си да бъдете красиви и поне поддържани!

Така е, най-вече усмихнати, доброто настроение е голяма работа ;)

27 Юли 2015, 15:59

Така е, като те вижда сияеща според мен ще се замисли дали някой друг не те вижда също толкова краси и би трябвало да го дострашее :idea:

27 Юли 2015, 17:44

Красотата на жената си личи от вътрешното й аз. Имах една прителка, наистина беше невзрачна, ама като и дойде кефа няма как да не те заплени! :)

27 Юли 2015, 18:04

Така е усмивката е голяма работа и самочувствието разбира се, много се кефя на моята жена, може да й е гадно, ама се облича, оправя се и казва майната му на всичко, оправя се и се справя, няма как да не й се кефя и да не ме държи винаги възбуден към нея!

27 Юли 2015, 19:29

Локумът написа:Така е усмивката е голяма работа и самочувствието разбира се, много се кефя на моята жена, може да й е гадно, ама се облича, оправя се и казва майната му на всичко, оправя се и се справя, няма как да не й се кефя и да не ме държи винаги възбуден към нея!

Наистина е готино, че така говориш за жена си! :)

28 Юли 2015, 11:05

marsu написа:
Локумът написа:Така е усмивката е голяма работа и самочувствието разбира се, много се кефя на моята жена, може да й е гадно, ама се облича, оправя се и казва майната му на всичко, оправя се и се справя, няма как да не й се кефя и да не ме държи винаги възбуден към нея!

Наистина е готино, че така говориш за жена си! :)

Локумее, ти си голям пич, ама явно с такава жена няма как, ако бях мъж сериозно щях да ти завиждам!

28 Юли 2015, 11:15

Локуме да те пратя моя мъж да го научиш на такова отношение. Еххх,довечера ще му покажа...

28 Юли 2015, 11:36

Pipilota написа:Локуме да те пратя моя мъж да го научиш на такова отношение. Еххх,довечера ще му покажа...

В друга тема беше казал, че хората не гледат какви са всъщност, когато се вземат, а после всеки се опитва да промени другия и от там идват проблемите, с което съм съгласна, така че май няма да се случи, ако твоя е непукист :| :evil:

29 Юли 2015, 13:36

Какво ви трябват тези мъже за постоянно, като не можете да ги търпите грабвате си децата и покъщнината и си гледате спокойствието!

29 Юли 2015, 15:30

Не е лесно да се остави мъж, особено когато има и деца и всичко останало!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37