21 Юли 2015, 17:11
Jully написа:nushi.kisyova написа:Аз съм на принципа, че е най-важно да се пазим взаимно, за да останат хубавите спомени от секса, а не като се сетиш за Драганчо да си казваш леле този какви бели ми докара, а да се сетиш за самото преживяване, колко хубаво е било то!
Ха, нима някой помни хубавите неща от връзките си? Я си помисли, ти какво помниш?
21 Юли 2015, 21:31
22 Юли 2015, 09:48
Monika_Spasova написа:Абе важното е ,че сега със сигурност ще си наваксате след като вече всичко е наред. Даже за в момента няма какво да се чудим какво ли правите...
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
22 Юли 2015, 09:57
22 Юли 2015, 12:44
lussy написа:И на мен ми е трудно да си спомням гадните моменти със стари гаджета, още на следващия ден, колкото и много да са ме ядосали, просто съм забравила за какво е била кавгата, но ми е по-трудно да забравя ако е казан определен коментар с определение за мен![]()
22 Юли 2015, 13:57
кора-бия написа:lussy написа:И на мен ми е трудно да си спомням гадните моменти със стари гаджета, още на следващия ден, колкото и много да са ме ядосали, просто съм забравила за какво е била кавгата, но ми е по-трудно да забравя ако е казан определен коментар с определение за мен![]()
Браво, такава жена си търся, която от днес за утре да забрави какви съм ги надробил.
23 Юли 2015, 15:57
BeenieGal написа:Monika_Spasova написа:Друг е и въпросът за тва кой колко се пази,масово резервативи се ползват 2-3 пъти и вече не. Всичко живо търси удоволствия,а останалите неща те просто не се случват,
Как така се ползват 2-3 пъти, един и същ ли имаш предвид, че се ползва по толкова![]()
![]()
23 Юли 2015, 16:07
Gorica23 написа:BeenieGal написа:Monika_Spasova написа:Друг е и въпросът за тва кой колко се пази,масово резервативи се ползват 2-3 пъти и вече не. Всичко живо търси удоволствия,а останалите неща те просто не се случват,
Как така се ползват 2-3 пъти, един и същ ли имаш предвид, че се ползва по толкова![]()
![]()
И аз съм шокирана, не знам как презерватив може да се използва повече от един път!?![]()
23 Юли 2015, 17:04
24 Юли 2015, 05:37