Колко често правите секс след появата на децата?

Re: Колко често правите секс след появата на децата?

Мнениеот PasDeDeux » 07 Авг 2015, 10:45

Monika_Spasova написа:
marsu написа:Тези деца често объркват плановете на родителите си. Моя приятелка ми сподели, понеже нейните деца са още малки, че хитро влизат двамата в банята, понеже децата все още ги къпят те, то мъниците дори се радват, че са оставени малко на саме пред телевизора, докато родителите им се забавляват под душа. :lol:

Гледай ти как заблуждават невинните дечица. :mrgreen:

Хаха, че то така си е много удобно, виж за там не съм се сещала, но мисля, че ще е необходимо повечко време, тъй като липсата на удобства и наличието на хлъзгави пространства предполага повишено внимание! :lol:
PasDeDeux

Мнениеот Jully » 07 Авг 2015, 13:51

Рисковете на любовта, имаше доста подробни статии по темата как се прави секс в банята, за да имате минимален брой наранявания. :lol:
Аватар
Jully

Мнениеот dejavu » 07 Авг 2015, 14:47

Jully написа:Рисковете на любовта, имаше доста подробни статии по темата как се прави секс в банята, за да имате минимален брой наранявания. :lol:

Оо да, спомням си я, трябва да я открием и възродим, то и зиме, и лете е актуална!
dejavu

Мнениеот Pacienti » 07 Авг 2015, 15:06

marsu написа:Тези деца често объркват плановете на родителите си. Моя приятелка ми сподели, понеже нейните деца са още малки, че хитро влизат двамата в банята, понеже децата все още ги къпят те, то мъниците дори се радват, че са оставени малко на саме пред телевизора, докато родителите им се забавляват под душа. :lol:

Това не ми е хрумвало, ама палавника като нищо ще нахълта докато... :oops:
Pacienti

Мнениеот penny » 07 Авг 2015, 16:36

Pacienti написа:

Това не ми е хрумвало, ама палавника като нищо ще нахълта докато... :oops:

Хмм... кой палавник, къде ще нахълта :roll: ...нали това е целта :lol: :lol: :lol: :lol: Шегувам се, но лесно е, просто заключвате вратата, ако нещо се сети да ви търси, то ще импровизирате :lol:
penny

Мнениеот Pipilota » 10 Авг 2015, 07:24

Малкия още мога да го лъжа, че мама и тати имат малко работа, обаче големият никакъв шанс, той вече е наясно кой носи бебетата вкъщата и доста се подсмихва, става ми неудобно, та ако е вкъщи сексът е след като всички заспят, което е доста рядко на фона на това, че се изморяваме по цял ден и вечерта към 23ч. тепърва да започваме подобни занимания е малко вероятно. :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Anka » 10 Авг 2015, 08:17

Не е лесно с децата, особено ако заемат по-голяма част от вниманието ви и искат постоянно да са с вас. Майка ми се радва на моето присъствие, защото сега разхождам малкия почти всеки ден и те имат време да се позабавляват сбаща ми. Само не знам какво ще прави, понеже планирам до няколко месеца да съм се изнесла, сигурно ще ми го води малкия на гости ахахах
Аватар
Anka

Мнениеот Pacienti » 10 Авг 2015, 13:58

Anka написа:Не е лесно с децата, особено ако заемат по-голяма част от вниманието ви и искат постоянно да са с вас. Майка ми се радва на моето присъствие, защото сега разхождам малкия почти всеки ден и те имат време да се позабавляват сбаща ми. Само не знам какво ще прави, понеже планирам до няколко месеца да съм се изнесла, сигурно ще ми го води малкия на гости ахахах

Хахаха, на гости при кака, че мама и тати имат работа... :)
Pacienti

Мнениеот николаев » 10 Авг 2015, 16:05

Pacienti написа:
Anka написа:Не е лесно с децата, особено ако заемат по-голяма част от вниманието ви и искат постоянно да са с вас. Майка ми се радва на моето присъствие, защото сега разхождам малкия почти всеки ден и те имат време да се позабавляват сбаща ми. Само не знам какво ще прави, понеже планирам до няколко месеца да съм се изнесла, сигурно ще ми го води малкия на гости ахахах

Добре де, кажете, че не е нормално, не зная какви са взаимоотношенията ви с вашите родители, но моите ме разбират, а и няма как да не те разберат, в крайна сметка всеки, абсолютно всеки има нужди!
николаев

Мнениеот Pacienti » 10 Авг 2015, 16:11

николаев написа:
Pacienti написа:

Добре де, кажете, че не е нормално, не зная какви са взаимоотношенията ви с вашите родители, но моите ме разбират, а и няма как да не те разберат, в крайна сметка всеки, абсолютно всеки има нужди!

Съгласна съм, нуждите трябва да се удовлетворяват. :)
Не се оплаквам от децата, както се казва, който иска, намира... всичко е въпрос на желание :D
Pacienti

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски