Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как си угаждате в зимно време?

18 Ное 2015, 17:42

Знаете как да си угаждате, то не са сладкиши, сирена и все деликатеси.
За каква Баварска промоция става въпрос, изпуснала ли съм я!?

19 Ное 2015, 10:38

Ех! :) Ние да си признаем, най-чести .. е колко да е често де, угаждаме си с хубав филм на кино. Оставяме децата са 2 часа в детския кът на мола и е нашето време за усамотение на тъмно и приятно. :mrgreen:

19 Ное 2015, 13:25

Doktoricata написа:Знаете как да си угаждате, то не са сладкиши, сирена и все деликатеси.

Ами от две седмици се нищи, предполагам е изпуснато, но е важно да знаеш как да се глезиш, едва ли не можеш да се съгласиш с мнението ми :grin:

Pipilota написа:Ех! :) Ние да си признаем, най-чести .. е колко да е често де, угаждаме си с хубав филм на кино. Оставяме децата са 2 часа в детския кът на мола и е нашето време за усамотение на тъмно и приятно. :mrgreen:

Аз го предпочитам това у дома, понякога с такъв интерес и желание преглеждам филмите по кината и никога - нищо :cussingblack:

19 Ное 2015, 14:19

Напоследък май наистина няма много хубави филми, но аз си представям, че ПИиплотата ходи по-скорона последния ред да търси друго, а не филмите. :lol:

19 Ное 2015, 14:56

S_Milenska написа:Напоследък май наистина няма много хубави филми, но аз си представям, че ПИиплотата ходи по-скорона последния ред да търси друго, а не филмите. :lol:

Е, стига бе, това е като да си плащаш за секс, чак ми е трудно да го повярвам... :lol: :lol: то даже не е като, то си е такова! :eek: :shock:

19 Ное 2015, 15:04

А, не друго е да си плащаш за секс. :lol: Не ги бъркайте двете понятия! :jumpeveryone:

19 Ное 2015, 16:51

а нее, никви такива. всичко трябва да се сведе до романтиката, иначе не става.

19 Ное 2015, 18:36

Doktoricata написа:Знаете как да си угаждате, то не са сладкиши, сирена и все деликатеси.

Нищо не си изпуснала, сега започва:
https://web.facebook.com/BavarskaKuhnia/

Вие в тъмното внимавайте, да не се омешате... :lol:

20 Ное 2015, 10:54

Ако гаджето ви е готово на подобни неща, с опитвания по магазини и подобни ще е супер. Моят приятел и с танк не мог да го казарам. Той отказва да влиза в големи магазини като Била, Кауфланд, Метро, а какво остава да обикаля и да яде. :lol:

20 Ное 2015, 12:15

Мъжът ми е голям любител на сиренца... всякакви и пак е накупил какво ли не, от три дни като отворя хладилника и припадам от миризма нааа... спарени чорапи, така де - сирена :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: И преди сме взимали различни видове, ама този път е някакъв ужас и това го казва човек, който обича миризливи сирена! :bouncymulticolor:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8