Jully написа:Моника, слагай го този хубавец в началото на всяка нова страница!Не знам момичета, какво ли е усещането да имаш толкова красив мъж, който цепи дърва, носи слама, не пие, не пуши и не бие жена си!
Pipilota написа:Jully написа:Моника, слагай го този хубавец в началото на всяка нова страница!Не знам момичета, какво ли е усещането да имаш толкова красив мъж, който цепи дърва, носи слама, не пие, не пуши и не бие жена си!
Одобрявам,само да не се окажат верни твърденията на Lisica,макар че в наши дни възрастта не е от значение. [emoji1]
Майтапа хубаво,но е така че истинския мъж трябва да притежава качества,да е твърд отвън,мек отвътре! [emoji39]
Ginger написа:Според вас това ли е единствения начин да си покаже мъжествеността като нацепи 2 кубика дърва?![]()
Pipilota написа:Одобрявам,само да не се окажат верни твърденията на Lisica,макар че в наши дни възрастта не е от значение. [emoji1]
Майтапа хубаво,но е така че истинския мъж трябва да притежава качества,да е твърд отвън,мек отвътре! [emoji39]
Rali_hr написа:Pipilota написа:Одобрявам,само да не се окажат верни твърденията на Lisica,макар че в наши дни възрастта не е от значение. [emoji1]
Това мноого ми хареса!Мисля, че няма друго по-добро определение за това какъв трябва да бъде мъжа!
Snejna написа:Мисля, че сме случили на мъже, а?Макар че моят си има трески за дялане, но прекаленото хубаво не е на хубаво! Все пак смятам, че е важно освен добрият външен вид, наистина доброто отношение и отговорността към семейството!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта