Идеалният мъж цепи дърва!

Re: Идеалният мъж цепи дърва!

Мнениеот Jully » 21 Юли 2015, 16:58

мале, мале! :)
И подаръци ли вече се мъчите да закачите с мили думи из офрума :) Но и аз съм доволна от моя мъж, макар че не емного мек отвътре, а е доста чапат!
Аватар
Jully

Мнениеот mix_twix » 23 Юли 2015, 16:14

Jully написа:мале, мале! :)
И подаръци ли вече се мъчите да закачите с мили думи из офрума :) Но и аз съм доволна от моя мъж, макар че не емного мек отвътре, а е доста чапат!

Ами мъж с характер, ад няма да е някой мухльо дето лесно да го въртиш на малкия си пръст я :)
Аватар
mix_twix

Мнениеот lussy » 23 Юли 2015, 16:59

mix_twix написа:

Ами мъж с характер, ад няма да е някой мухльо дето лесно да го въртиш на малкия си пръст я :)

Не става въпрос да е мухльо и някой някого да върти, на мен това пък ми е най-грозното, единия да се отнася с другия като с предмет :evil:
lussy

Мнениеот Локумът » 23 Юли 2015, 17:01

mix_twix написа:

Ние повечето сме такива, ама тея жени ни изпиват кръвчицата. Имах един приятел, дето не се прибираше у тях, такъв бунтар беше, страшен живот си живееше, ама се появи една, завътря му главата и ся само вкъщи дремят, не обичала да излиза оная, децата им са като кокошки! :x
Аватар
Локумът

Мнениеот Pipilota » 24 Юли 2015, 06:00

maminka написа:
Rali_hr написа:
Pipilota написа:Одобрявам,само да не се окажат верни твърденията на Lisica,макар че в наши дни възрастта не е от значение. [emoji1]
Майтапа хубаво,но е така че истинския мъж трябва да притежава качества,да е твърд отвън,мек отвътре! [emoji39]

Това мноого ми хареса! :mrgreen: Мисля, че няма друго по-добро определение за това какъв трябва да бъде мъжа!

Дааааа.... :lol: :lol: :lol: не зная как съм го открила този моя, ама как да се оплача :mrgreen: като си е изваден от лилавия текст :mrgreen:

Нали съм права, това ми стига! :)
И все пак най-важното да не забравяме и сериозната част на темата е, твърдия отвън да не вземе да се проявява като голям шеф, че тогава влизаме в графата с домашното насилие, което е наистина гадно!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Snejna » 24 Юли 2015, 08:47

Четох едно твърдение, че ако мъжът е по-силен и се справя с натрапниците, значи ще те млати яко! :roll:
Аватар
Snejna

Мнениеот Elica » 24 Юли 2015, 14:17

Snejna написа:Четох едно твърдение, че ако мъжът е по-силен и се справя с натрапниците, значи ще те млати яко! :roll:

Има логика, ако е някой батка, който се бие по дискотеките няма как да не рефлектира и върху жената после!
Аватар
Elica

Мнениеот Monika_Spasova » 26 Юли 2015, 08:38

Таива батки обикновено си намират някакви кифли, които така им завъртат главите, че по-скоро те са изтормозените. :lol:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Elica » 27 Юли 2015, 16:59

Monika_Spasova написа:Таива батки обикновено си намират някакви кифли, които така им завъртат главите, че по-скоро те са изтормозените. :lol:

Докато не им омръзне и се почвват скандалите и побоищата.
Аватар
Elica

Мнениеот mix_twix » 27 Юли 2015, 17:33

Elica написа:
Monika_Spasova написа:Таива батки обикновено си намират някакви кифли, които така им завъртат главите, че по-скоро те са изтормозените. :lol:

Докато не им омръзне и се почвват скандалите и побоищата.

Не подкрепям тормоза и боя, но често жените изтезават мозъка на мъжа без да им мигне окото!
Аватар
mix_twix

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски