14 Авг 2015, 13:37
marsu написа:Но не значи, че постоянното игнориране на семейството трябва да остава "ненаказано", само щото мъжът имал достойнство. А жената няма ли? Да е слугиня на някой, който сао лежи и п*рди, е хубава работа! Знаете ли колко задължения и отговорност имат жените?!
17 Авг 2015, 13:34
qwerryyy написа:marsu написа:Но не значи, че постоянното игнориране на семейството трябва да остава "ненаказано", само щото мъжът имал достойнство. А жената няма ли? Да е слугиня на някой, който сао лежи и п*рди, е хубава работа! Знаете ли колко задължения и отговорност имат жените?!
Знаем, затова когато си избират мъж жените не трябва да спят, а да гледат по-внимателно и да мислят по-мислено!![]()
![]()
18 Авг 2015, 16:37
maminka написа:qwerryyy написа:marsu написа:Но не значи, че постоянното игнориране на семейството трябва да остава "ненаказано", само щото мъжът имал достойнство. А жената няма ли? Да е слугиня на някой, който сао лежи и п*рди, е хубава работа! Знаете ли колко задължения и отговорност имат жените?!
Знаем, затова когато си избират мъж жените не трябва да спят, а да гледат по-внимателно и да мислят по-мислено!![]()
![]()
Именно, но не може да се отрече, че и мъжете много се променят във времето, нали?
19 Авг 2015, 09:36
19 Авг 2015, 11:08
Pipilota написа:А жените не се ли променяме? В началото искаме само секс и любов, после искаме да ни се премести дивана, да ни харесват ястията, да ни купуват това от което се нуждаем, да ни водят на разходка, да излизат с желание с децата, ...... така че и ние адски м ного се променяме, а мъжете дори по-малко!
01 Сеп 2015, 12:40
01 Сеп 2015, 14:00
Malina написа:Кой каквото иска да казва, някои мъже не ги бива да са истински такива, просто са си глезльовци и това е.
01 Сеп 2015, 16:32
01 Сеп 2015, 17:07
dinkog написа:mix_twix прав си!!! Значи това на жените толкова да им е присъщо да мрънкат и да търсят кусури, ама една да дойде да кажа аз съм доволна от моя има си недостатъци, които не ми харесват, ама съм ги приел НЯМА! А мъжете ако кажат на жена си, че е надебеляла и мрънка ненормално много и се почват люти скандали!
01 Сеп 2015, 17:09