magda написа:Ами ние с приятелката ми нямаме такива проблеми, понеже си взимаме такива играчки, които ни харесват![]()
Мога само да ви посъветвам да разгледате какво има насам-натам, ако той е съгласен, разбира се, да включите и играчка, бъди сигурна, че ти няма да съжалиш, но не гарантирам за него
![]()
Kaya написа:О, да ви кажа това е твърде възможно, на мен ми се е случвало, така да се каже. Всъщност, чак до спешното и до контузии не стигнахме, но разбрах, че е възможно да се случи. С едно гадже преди години се бяхме поразвихрили и в поза "ездачка" без да искаме в засилката, абе ударих го човека така да се каже, беше доста приеснително, но за щастие нямаше последствия, затова бъдете внимателни!)))
Snejna написа:И у нас имаме подобен проблем, само че в обратната страна на нещата.![]()
Мъжът ми за радост на .. хваленето пред приятели е много надарен, но това далеч не е особено приятно в леглото. Доста трудно ни беше в началото докато се научим как да се напасваме, за да не се притесняваме и да не се нараняваме.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта