Как да правим по-добър секс според.. позата

Re: Как да правим по-добър секс според.. размера

Мнениеот Slavena » 26 Яну 2015, 17:42

Не бих правила секс с някой с малък... така де, ако не ми доставя удоволствие секса какво ще правя с него?!
Slavena

Мнениеот Lili_pili » 26 Яну 2015, 18:22

Оф, много трудно, снощи му казах, че винаги ми се е искало да пробвам някоя секс играчка, но задължително с някой, който чувствам близък и той каза, че за него това е безсмислено и смята, че сме си достатъчни..и аз останах без думи! :roll:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Локумът » 26 Яну 2015, 18:30

Кофти проблем! Трябва да ползвате различни пози ине се отказвай от играчките! С жена ми като се оженихме преди повече от 15 години може да си представите каква тема табу беше секса, правихме го,но не го обсъждахме. Като се появиха разни секс шопове я убеждавах с месеци да си вземем някаква секс играчка ида се забавляваме повече, но зор докато я навия, сега рядко пропуска :D
Аватар
Локумът

Мнениеот Pipilota » 27 Яну 2015, 10:56

Lili_pili написа:Оф, много трудно, снощи му казах, че винаги ми се е искало да пробвам някоя секс играчка, но задължително с някой, който чувствам близък и той каза, че за него това е безсмислено и смята, че сме си достатъчни..и аз останах без думи! :roll:

Е, да от къде толкова думи да намериш? :mrgreen:
Много време ще мине, докато го убедиш, пък ако не стане с добро най-накрая му обясни, че не искаш да се разделяте заради такава глупост, но не си представяш цял живот да правиш безчувствен секс. :roll:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот Lili_pili » 27 Яну 2015, 18:05

не знам какво ще правим направо, засега ще се опитам да разнообарзим позите, пък по-нататък ще го мислим. :roll:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Lili_pili » 17 Фев 2015, 11:04

Успях да внедря играчка покрай деня на влюбените и му обясних, колкото и да не му беше приятно, че размера има значение. Обаче в крайна сметка всичките ми мъки бяха безуспешни, човекът не иска и да чуе за моето удоволствие и се разделихме. :/
Аватар
Lili_pili

Мнениеот mix_twix » 17 Фев 2015, 12:18

Lili_pili написа:Успях да внедря играчка покрай деня на влюбените и му обясних, колкото и да не му беше приятно, че размера има значение. Обаче в крайна сметка всичките ми мъки бяха безуспешни, човекът не иска и да чуе за моето удоволствие и се разделихме. :/

Еее, язък за труда, кажи поне з акого остана секс играчката? :lol:
Аватар
mix_twix

Мнениеот silver933 » 24 Фев 2015, 12:31

хахаха после този е казал, гледай я тая ме заряза заради вибратора. :) А този господин, можеше да е мистър БИГ с малък размер :)
Аватар
silver933

Мнениеот Andrey » 24 Фев 2015, 14:13

Ае всичко е в майсторлъка и наистина позата. Имах една приятелка, която ми е споделяла, че е правила най-добрия си секс с такъв пич с по-малък размер, така че размера наистина не е всичко и не е от чак толкова голямо значение, колкото си го представяме ;)
Аватар
Andrey

Как да запалим отново тръпката и да правим по-пълноценен секс?

Мнениеот rabotnata pchela » 26 Фев 2015, 15:46

Със сигурност женените двойки попадат в рутината на семейния живот, ежедневието и какво ли не – и накрая секса не е толкова пълноценен както преди и я няма тръпката, която преди ни е запалвала. :|

couple-in-bed-love1-300x214.jpg
couple-in-bed-love1-300x214.jpg (16.99 KiB) Прегледано 2456 пъти

И аз като омъжена вече от 13 години усещам, че я няма тръпката, правим по-скоро секс, защото така правят останалите, а не се чувстваме сякаш сме правили по-пълноценен секс. :roll:
Чудя се вече какво да направя, за да запалим отново тръпката и да правим по-пълноценен секс със съпруга ми, защото рутината и скуката в секса скоро ще ни откаже тотално от креватните ласки, а сме още млади, за това. :mrgreen:
Надявам се част от вас да споделят някои тайни, които използват, за да запалим отново тръпката и да правим по-пълноценен секс. :!:
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски